Στo πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαίκού πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στους Ν. Επιβάτες, η 2η συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του με θέμα «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου έτους 2015».

Στη συνεδρίαση συμμετέχουν εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου, του Δασαρχείου, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αποκεντρωμένης Δοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, των Εθελοντικών Ομάδων, καθώς και τα μέλη της Ενδοδημοτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, οι αρμόδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.