Πάνω από 10.000 άτομα συμμετείχαν στην πορεία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού που πραγματοποιούν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία, εκπρόσωποι διάφορων εργασικών κλάδων που πλήττονται από την επένδυση και πλήθος κόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Με καθολικό μήνυμα, τελειώστε την εξόρυξη τώρα! η πορεία ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από την πλατεία ΧΑΝΘ και αφού πέρασε από την πλατεία Αριστοτέλους κατέληξε στο Λευκό Πύργο με σύνθημα "Η Χαλκιδική είναι εδώ" και "όχι στο χρυσό".

Οι διαδηλωτές και υποστηρικτές της SOS Χαλκιδική ζήτησαν από την κυβέρνηση να υλοποιήσει ΑΜΕΣΑ τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.