Όταν για πρώτη φορά ήρθα σε ζωντανή επαφή με τη ΜΟΥΣΙΚΗ (έφηβος ήδη) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ !!!
Ήταν μια Κυριακή πρωί σε μια συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, σε κεντρική αίθουσα στην Αθήνα.
Πιστεύω ότι παρόμοια θα ένοιωσαν οι τυχεροί πραγματικά μαθητές του Γυμνασίου Νέων Επιβατών που παρακολούθησαν την περασμένη εβδομάδα (οι περισσότεροι για πρώτη φορά) την συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο σχολείο τους.
Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που πραγματοποίησαν αυτό το δώρο στα παιδιά (έστω και ενός γυμνασίου του Δήμου μας). Συγχαίρουμε τους υπέροχους εκφραστές της μουσικής που χάρισαν την πρώτη επαφή των παιδιών με τη θεά ΜΟΥΣΙΚΗ. Θεωρούμε τυχερούς τους μαθητές που έχουν μεταξύ των δασκάλων τους κάποιους που φρόντισαν να τους προσφέρουν αυτή την υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία.
Ειλικρινά λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε στο σημαντικότατο αυτό πολιτιστικό γεγονός στον τόπο μας. Χαιρόμαστε όμως που θα δώσουμε μια γεύση με φωτογραφίες που ανακαλύψαμε από την εκδήλωση (ευχαριστίες στην καθηγήτρια κα Maria Zannia) και ένα βίντεο από εμφάνιση της ΚΟΘ στην Πλατεία Αριστοτέλους (12/9/2014). Χαρείτε τα !!!












ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.