Προς κάθε αρμόδιο!!!!
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης (τι πάω και θυμάμαι τώρα)
Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ( έχει δουλειά τώρα ... είναι δελφίνος)
Βουλευτές της Κυβέρνησης ( ομφαλοσκοπούν)
Βουλευτές της Αντιπολίτευσης (κοιτάνε τους άλλους)

Σήμερα είχα για μία ακόμη φορά την τραγική εμπειρία να επισκεφτώ το κατάστημα της Πρόνοιας του Νομού ...ναι ... αυτό απέναντι από το Σιδ. Σταθμό.
Άνθρωποι στοιβαγμένοι από τις τέσσερις το πρωί μέχρι το μεσημέρι γιά τα ψίχουλα που πετάει η πολιτεία στους αναξιοπαθούντες και τους παραπεταμένους της ζωής.
Άνθρωποι που περιμένουν σε ατελείωτες ουρές τις περισσότερες φορές χωρίς να καταφέρνουν τίποτα. Διακόσιοι άνθρωποι σε εκατό τετραγωνικά, με καμιά δεκαριά υπαλλήλους να τρέχουν πανικόβλητοι να πετύχουν το αδύνατο, με την συνδρομή της αστυνομίας όταν θολώνει το μάτι των ανθρώπων από την αγανάκτηση.
Εικόνες τετάρτου κόσμου στο κέντρο της πόλης. Και δεν ακούω κανέναν να φωνάζει.
Ακούτε Δημαρχαίοι ???
Ακούτε Βουλευτάδες???
Ακούτε εσείς λαλίστατοι Δημοσιογράφοι που όλη μέρα αναρτάτε σοφίες περί όνου σκιάς ???
Πάτε ένα πρωί κατά τις εννιά να ρίξετε μία όπως πάνε άλλοι στην εκκλησία και θα δείτε τον ξεπεσμό την ανέχεια την κατάντια των ανθρώπων σε όλο της το μεγαλείο !!!!
Ακούτε ρεεεεεε!!!!!


Γιώργος Μαυρομάτης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.