Κατά την αγωνιστική περίοδο 2014–15 διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Β. Ελλάδος και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το 1Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ 2014 -2015. Σε αυτό συμμετείχαν πέντε αγώνες της Περιφέρειας, δύο Διασυλλογικοί και οι τρεις αγώνες πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Σε αυτή τη σειρά αγώνων, οι οποίοι ξεκίνησαν την 13/9/2014 με τελευταίο αγώνα την 28-29/3/15 στην Αλεξανδρούπολη, με συνολικά 26 ιστιοδρομίες, η συμμετοχή του Ομίλου μας με την αγωνιστική του ομάδα ήταν αδιάλειπτη.
Τα επίσημα αποτελέσματα του Εφόρου Β. Ελλάδος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας , ανέδειξαν τους αθλητές Θοδωρή Χατζησταύρου και Μιχάλη Τσαμπάζη, 1ο και 2ο αντίστοιχα στην κατηγορία LASER 4.7 της παραπάνω διοργάνωσης.
Θερμότατα συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον Προπονητή τους Χαρίση Βαμβακά. Τέτοια αποτελέσματα αποτελούν ενέσεις δύναμης και κουράγιου για να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα, όχι μόνο επιβίωσης αλλά και ανάπτυξης. Το μάθημα που μας δίνουν τα παιδιά , δείχνει τον δρόμο.
Το Δ.Σ. του
Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.