Μετά από διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος στη συνεδρίαση, διαπιστώθηκε υπεξαίρεση ύψους 54.000 € για το οποίο εικάζεται πως ιδιοποιήθηκε από υπάλληλο. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος άμα τη γνωστοποίηση της βεβαίωσης και ανακοίνωσης της απώλειας του ανωτέρω ποσού  κατέθεσε στο τραπεζικό λογαριασμό του ΔΗΠΠΑΚΥΘ 41.000 €. Με την πράξη του αυτή ουσιαστικά αποδέχεται της ευθύνης του για την κατάχρηση (τουλάχιστον στο ύψος των 41.000 €).
Ο δήμαρχος ήδη γνωστοποίησε την κατάχρηση και κάλεσε σε απολογία τον υπάλληλο ( οποίος όμως έχει ήδη μετατέθηκε σε άλλο δήμο, όπως μας έγινε γνωστό).
Αναμένουμε την επόμενη συνεδρίαση κατά την οποία θα κατατεθεί η διαχειριστική έκθεση των ελεγκτών και η απολογία του υπαλλήλου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ευχόμαστε στο δήμαρχο που φορτώθηκε το λαμόγιο, αφού αυτό πήρε μετάθεση, να περάσει καλά μαζί του μιας και δεν θα μπορεί να το σουτάρει, καθ΄ότι "δημόσιος υπάλληλος" ο κύριος ! Βρε ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.