Σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου 2015, από τις 16:00 έως τις 21:00, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προσφέρει περισσότερα από τρείς χιλιάδες βιβλία στην είσοδο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ας δώσουμε στα βιβλία μια δεύτερη ευκαιρία».
Παράλληλα, όσοι θελήσουν να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, όσπρια κ.ά). Τα προσφερθέντα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν οι μουσικές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ορχήστρας Σαξοφώνων “Kuklusax”, του Δήμου Θέρμης.
Σκοπός αυτής της κίνησης είναι ο εμπλουτισμός των σκέψεων των πολιτών, η αναμόχλευση της αγάπης για το βιβλίο αλλά και η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ανάγκες, που πολλοί άνθρωποι σε αυτήν την πόλη δεν καταφέρνουν να καλύπτουν μόνοι τους και ζητούν τη βοήθειά μας. Άλλωστε, βιβλίο, αγάπη για το λόγο και την τέχνη και ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο, συνήθως πάνε μαζί.
Τα λέμε εκεί!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.