Όπως κάθε χρόνο σ' αυτή την ανάρτηση θα συμπεριλάβουμε όλες τις ευχές για το φετινό Πάσχα που στέλνουν στους συνδημότες μας και στους συνέλληνες οι αναγνώστες, οι συνεργάτες, τα πολιτικά πρόσωπα και οι φίλοι του ακτιβιστή.





Εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,
με αγάπη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Παντελής Γαλίτης     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ <ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ > ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.








Φίλες και φίλοι της μπλογκόσφαιρας

Σας εύχομαι από βάθος καρδιά



Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα



με αγάπη

γιώργος πιπερόπουλος














Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα

Θερμές κι εγκάρδιες ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Για ένα Πάσχα της ανάστασης των ελπίδων και των πόθων μας, ώστε να δούμε επιτέλους ένα καλύτερο και χωρίς μνημόνια αύριο. Για ένα πιο φωτεινό μέλλον του έθνους των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας. «Σήμερα Πάσχα και Λαμπρή, σήμερα αλλάζει ο κόσμος», σύμφωνα με τη δημοτική μας παράδοση.

Αυτή η μεγάλη και πολυπόθητη στιγμή για το ανθρώπινο γένος, η συγκλονιστική στιγμή της Ανάστασης και της απολύτρωσης, που στάθηκε για όλους τους μεγάλους δημιουργούς του κόσμου μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, φλογίζει τις καρδιές μας. Σε αυτό το μεγαλείο του Πάσχα της Άνοιξης και της χαράς, της ανάστασης των ελπίδων του ελληνισμού, είναι αφιερωμένη η σκέψη μας.
Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη!

                                                            Σπύρος Κουζινόπουλος





Σας εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα και Ανάσταση σε ότι σας απασχολεί.

Γεωργία Μανασή





Η Λαϊκή Επιτροπή Δήμου Θερμαϊκού
εύχεται στα μέλη της, τους φίλους, και τις οικογένειές τους

Χρόνια Πολλά!!!

Η Neomed σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.