του ακτιβιστή

Μια περίπτωση επιλεκτικής κομματικής κατηγοριοποίησης τοπικών και δημοτικών συμβούλων στον δήμο Θερμαϊκού και η δημοσιοποίησή της, έχει προκαλέσει απορίες για τον σκοπό που εξυπηρετεί και προκαλεί έντονες αντιδράσεις από την παράταξη της Συμπολιτείας Θερμαϊκού.
Σε κείμενο που μας πληροφορεί για το θέμα, σύμφωνα με το οποίο δημοτικοί σύμβουλοι "σταμπάρονται" - σε έγγραφο που εκπορεύεται από τον Δήμο - ως κομματικά προερχόμενοι από την αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ), η ακατανόητης επιδίωξης πρακτική χαρακτηρίζεται ως ιδιότυπο "φακέλωμα".
Ιδιαίτερης βαρύτητας ατόπημα της διοίκησης Θερμαϊκού μπορεί να χαρακτηριστεί εκ του γεγονότος ότι στο επίμαχο έγγραφο που απευθύνεται στα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, κομματικά χαρακτηρισμένοι (για ποιον λόγο άλλωστε η προτίμηση ;) είναι μόνον οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ενώ παραλείπεται να προστεθεί οποιαδήποτε σήμανση στους συμβούλους των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.

Έντονη είναι η αντίδραση της «Συμπολιτείας» για το ιδιότυπο φακέλωμα στο Δήμο Θερμαϊκού, η οποία δημοσιοποιεί το ζήτημα και δια του επικεφαλής της Σπύρου Κουζινόπουλου (το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη "φακελωμένη λίστα") ζητάει, από τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη, εξηγήσεις και προαναγγέλλει περαιτέρω  ενέργειες.

Το επίμαχο απόσπασμα της λίστας


Το δελτίο τύπου της Συμπολιτείας:


Έντονη αντίδραση της «Συμπολιτείας» για το ιδιότυπο φακέλωμα στο Δήμο Θερμαϊκού

Σοβαρό θέμα ανακύπτει στο δήμο Θερμαϊκού, από μία κατάσταση των εκλεγμένων εκπροσώπων, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους, και στην οποία, εν ήδη «Φακελώματος», υπάρχει κομματικός προσδιορισμός δίπλα στα ονόματα των τεσσάρων από τους 33 δημοτικούς συμβούλους και των δύο από τους συνολικά 39 τοπικούς συμβούλους.

Με επείγουσα επιστολή του προς τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στους… «φακελωμένους» ζητάει εξηγήσεις και τα ονόματα των υπευθύνων γιαυτή την, επιεικώς απρέπεια, πριν προβεί σε όλες τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.

Τα ονόματα των τεσσάρων δημοτικών και των δύο τοπικών συμβούλων, στάλθηκαν στα 27 μέλη της «Επιτροπής Διαβούλευσης» από άτομο, υποψήφιο στις περσινές δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό της πλειοψηφίας του δημάρχου κ.Γιάννη Μαυρομάτη και το οποίο έχει αναλάβει το ρόλο συντονιστή της επιτροπής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν το άτομο αυτό κόλλησε την κομματική «ταμπέλα» ως ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στα ονόματα των τριών δημοτικών συμβούλων της «Συμπολιτείας» Σπύρου Κουζινόπουλου, Γιάννη Τσακμάκα και Θοδωρή Ζδούκου και την «ταμπέλα» ΚΚΕ δίπλα στο όνομα της δημοτικής συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ντίνας Μώραλη, με δική του πρωτοβουλία ή με βάση στοιχεία που έλαβε από το δήμο Θερμαϊκού.

Ως πιθανότερη εξήγηση προκύπτει μάλλον η δεύτερη, δεδομένου ότι όπως διαπιστώνεται από μήνυμα προς τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης, το ίδιο άτομο είχε ζητήσει από το δήμο, στο πλαίσιο μιας οριζόντιας συνεργασίας, «να αποσταλεί το excel με τα στοιχεία επικοινωνίας των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, προκειμένου η Επιτροπή να μπορεί να ενημερώνεται και να ενημερώνει για τα τοπικά και δημοτικά θέματα». Ενώ ακόμη είχε διατυπωθεί το αίτημα «έγκαιρης ενημέρωσης για τη σύγκλιση Δημοτικών Συμβουλίου και αποστολή των θεμάτων προς συζήτηση», καθώς επίσης και η αποστολή στην Επιτροπή της σχετικής νομοθεσίας, με τον κανονισμό της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Τα αιτήματα αυτά, φαίνεται ότι ικανοποιήθηκαν πλήρως από πλευράς της διοίκησης του δήμου, δεδομένου ότι στο ίδιο μήνυμα προς τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης, εκτός από τον κατάλογο excel της ντροπής, αποστέλλεται και ο Κανονισμός Λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που είχε συνταχθεί το Δεκέμβριο του 2010 από το υπουργείο Εσωτερικών.

Η πρώτη αντίδραση

Ένας από τους πρώτους που αντέδρασε σ’ αυτό τον απαράδεκτο κατάλογο, ήταν το μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης, Χρήστος Βρουλλής, εκπρόσωπος στην επιτροπής της Κίνησης Πολιτών Επανομής, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και υπενθυμίζοντας πως στις δημοτικές εκλογές του Μαίου 2014, η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» υποστηρίχτηκε από πολλές δυνάμεις και είχε μέλη που στις βουλευτικές εκλογές ψηφίζουν ίσως διάφορα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγους, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ ακόμα και ΝΔ...). Και καταλήγει λέγοντας στους δράστες αυτής της ντροπιαστικής πράξης: «Είναι απαράδεκτο να βάζετε "ταμπέλες" αυθαίρετα και επιλεκτικά»

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Χρήστου Βρουλλή έχει ως εξής:

«Καλημέρα σας.

Παρατήρησα οτι στο συνημμένο με τους εκλεγμένους του Δήμου Θερμαϊκού 4 μέλη της Συμπολιτείας χαρακτηρίζονται ως ΣΥΡΙΖΑ όπως και η κ. Μώραλη ως ΚΚΕ! Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν κάποιον χαρακτηρισμό! Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αυτά τα άτομα είμαι σίγουρος οτι δεν θα συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο "φακέλωμα". Και άντε, ο Ζδούκος κατέβηκε και στις βουλευτικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ και στιγματίστηκε (πες). Οι υπόλοιποι; Τους ρωτήσατε πριν κάνετε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό; Και γιατί δεν γράφει για όλους τους εκλεγμένους του Δήμου τι ψηφίζουν και από ποιούς υποστηρίζονται (ποιός είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, χρυσαυγίτης ή ό,τι άλλο...);

Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" υποστηρίχτηκε από πολλές δυνάμεις και είχε μέλη που στις βουλευτικές εκλογές ψηφίζουν ίσως διάφορα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγους, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ ακόμα και ΝΔ...). Είναι απαράδεκτο να βάζετε "ταμπέλες" αυθαίρετα και επιλεκτικά!

Βρουλλής Χρήστος»

update 26/4/15 16:35

Μετά την παραπάνω ανάρτηση πληροφορήθηκα από την Konstantina Malliarou για το ποστάρισμά της στο facebook με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη για την επίμαχη λίστα. Για λόγους ορθής πληροφόρησης την προσθέτω:

Σχετικα με ενα σημερινο άρθρο του κ. Κουζινοπουλου, χθες κιόλας, κατόπιν διορθωτικού mail του κ. Βρουλλη σχετικα με τις περιφημες πια "λίστες" και το "φακελωμα", εγώ η ίδια χθες το πρωι έστειλα απαντητικο mail προς τα μελη, τονίζοντας οτι τις " λίστες" τις είχα φτιαξει εγώ για προσωπική μου χρηση και οτι ορθως έκανε την παρατήρηση οτι θα έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει ονόματα παρατάξεων και όχι κόμματός. Επίσης, στο εν λογω mail, έγραψα πως προφανεστατα και οποίος ανήκει σε μια Χ παραταξη, δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, μιας και εγώ η ίδια απο το 2007 περιπου ανηκω στον τεως ΣΥΝ και νυν ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που παραταξιακα παντα στήριζα την παράταξη του Μαυρομάτη στο Δ.Θερμαΐκου, λόγω της εμπιστοσύνης μου προς το προσωπο του. Ως εκ τουτου, είναι άδικο και ανεντιμο, να εμπλέκεται ο Δήμαρχος, ο δήμος ή οποιοσδήποτε άλλος, για ενα "λάθος" δικο μου ή οποιουδήποτε μεμονωμένα. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια λόγω της πολυσυλλεκτικοτητας του, κατηγορείται οτι έχει διγλωσσία και τριγλωσσια και χρόνια τώρα έχουμε βαρεθεί να λέμε οτι οι προσωπικές αποψεις ή "λάθη" δεν εκπροσωπουν την άποψη συνολικά του κόμματος ή της παραταξης! Δηλαδή κ. Κουζινοπουλε ή οποιοσδήποτε άλλος, κάνετε το ίδιο πράγμα για το οποίο αμυνομαστε ώς χώρος εδώ και χρόνια??? Δεν έχετε ακούσει οτι δεν πρεπει να κανεις σε αλλους αυτο που σας ενοχλεί? Επισης, ως Δημοσιογράφος (επειδή υπήρξα και εγώ η ίδια στη Θεσσαλία) θα έπρεπε να είστε πλήρως ενημερωμένος για ενα θεμα πριν γράψετε οτιδήποτε και εκθεσετε άσχετους ανθρώπους. Επίσης, ως γνωστόν η Επιτροπή Διαβούλευσης δημιουργήθηκε κατόπιν κλήρωσης και οχι τοποθετησης, ουτε καν ψηφοφορίας. Ως εκ τουτου, και υπο το δεδομένο οτι οι λίστες δεν προερχονται απο το Δήμο αλλά απο εμένα και οτι εγώ μέσα στην Επιτροπή δεν εκπροσωπω κανέναν παρά μόνο εμένα, χρωστατε ενα τεράστιο συγγνώμη στο Δήμαρχο, στο Δημο και την παράταξη!
Konstantina Malliarou

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

17 comments:

  1. Καμιά πληροφορία για το πια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζει, αν παίρνει "Βιάγκρα" ή αν του αρέσουν οι κεφτέδες κάποιου, δεν παρέχει η λίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πληροφορία για κάποιον από τους πέντε άντρες που είναι σε κύκλο (ΣΥΡΙΖΑ) είναι λάθος ! Θα έπρεπε να ανήκει στο ΚΚΕ, γιατί είναι μάλλον κρυφοκομμουνιστής. Ετυχε να δω φωτογραφία του όταν έκανε ως τσολιαδάκι παρέλαση. Φορούσε κόκκινο ...φέσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, το "ιδιαίτερης βαρύτητας ατόπημα της διοίκησης Θερμαϊκού" δεν δίνει καμμιά πληροφορία σχετικά με το χρώμα και την κομματική ταυτότητα της...αλεπούς. Γιατί άραγε; Επιτέλους φτάνει πια με την "παραλλαγή", για να μπορεί η "κυρα-Μάρω" να το παίζει σε όλα τα ταμπλώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..." Και άντε, ο Ζδούκος κατέβηκε και στις βουλευτικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ και στιγματίστηκε (πες)."...
    "Στιγματισμένε" Σδούκο, τα λάθη πληρώνονται ! Ετοιμάσου για Μακρονήσι ! Η εξορία σε περιμένει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τερμάτισε το καημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εκπροσωπείς μόνο εσένα ,με ποιο δικαίωμα στέλνεις e-mail με προσωπικά δεδομένα ( τηλέφωνα ,ηλ. διευθύνσεις) ; Είσαι απολύτως αστεία αν νομίζεις πως μπορείς να κάνεις υποδείξεις περί δημοσιογραφίας στον κ. Κουζινόπουλο . Εγώ πάντως ,εκπροσωπώντας μόνο εμένα και χωρίς να ήμουν ποτέ δημοσιογράφος στην Θεσσαλία θα σου πρότεινα να παραιτηθείς παραιτηθείς χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φαγουρα σ ολο της το μεγαλειο....Βρηκαμε τωρα μια αυθορμητη κοπελα που πραγματικα μιας και ολοι την γνωριζουμε (Οργανωμενη στον συναπισμο που ποτε της δεν το εκρυψε) και μιλαμε για παραιτηση (σιγα την θεση και το αξιωμα και τον μισθο) Επειδη εκανε ενα εποικοινωνιακο λαθος.....Ολοι εσεις οι οψιμοι συριζαιοι (μεχρι χτες συνδικαλιστες του Πασοκ) ολοι εσεις που υπηρετησατε το κατεστημενο χρονια ζητατε την κεφαλι επι πινακι μιας κοπελας που η οικογενεια της και η ιδια η σταση της ηταν μια ζωη διπλα στην αριστερα στα δυσκολα χρονια.Ετσι με στυλ ανθρωποφαγων βγαζουμε την πολιτικη κακια μας.μονο και μονο επειδη η κοπελα κατεβηκε με το ψηφοδελτιο του Μαυροματη...Δεν ειδα να σχολιασει κανεις την δηλωση του Κουζινοπουλου ,που εκανε προχθες στο δημοτικο συμβουλιο...(Εγω δεν ψηφισα τον συριζα),,,ομως εχει την ηγησια του ψηφοδελτιου του συριζα,και της πολιτικης του.? Απλα δεν εχουμε μαθει να διακρινουμε ,ουτε να πλησιαζουμε τα ατομα που αξιζουν...μονο να κατασπαραξουμε θελουμε ,και να βρισκουμε προδοτες,και καταδοτε.,Ειναι αδικια κυριοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ.....ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΨΙΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καριώτη ,μην ξεχνάς πως στον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο μας ,ΕΣΥ είσαι σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε ανωνυμε...κανεις λαθος..ποιο Πασοκ? ποα Νδ? ποιο συριζα? Οι γραφικοι κομματικοι τρωνε τις σαρκες τους,μεινανε σημαιοκουνιτες κατω απο ταμπελες.Εδω εχουμε καθημερινο πολεμο για να σταθουμε στα ποδια μας.Και επειδη με ρωτας,θα σου θυμισω ποσοι δημοτικοι συμβουλοι του Μαυροματη ηταν στον χορο του συριζα.και στους πανηγυρισμους της νικης του.... Εγω εχω τον δικο μου θεο στην πολιτικη που τον αμφισβητω καθημερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καριώτη ,καταλαβαίνεις τι γράφεις? Εσύ κατηγορείς τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την Συμπολιτεία... Αν οι φίλοι της Συμπολιτείας είναι Συριζαιοι του Πασοκ ,τότε εσύ είσαι σκέτο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιοι συριζαιοι? απο το 1976 ξερουμε προσωπα . τωρα ειδαν φως και μπηκαν οι περισσοτεροι. Αποποιηθηκαν το πασοκ για εναν νεο πολιτικο καιροσκοπισμο...Οταν ο τοπικος συνασπισμος εδινε την δικη του μαχη,ολοι αυτοι που τωρα τον αγαπουν (λογω εξουσιας) επαιζαν το παιγχνιδι του κατεστημενου της προηγουμενης εξουσιας... πολιτικοι υποκριτες που δυστιχως επιπλεουν και σημερα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟ ΤΟ 1949...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. " Αποποιήθηκαν το πασοκ για έναν νέο πολιτικό καιροσκοπισμό..." Ο παλιός επομένως λεγόταν ΠΑΣΟΚ. Τώρα συνεννοηθήκαμε επιτέλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επανέρχομαι σε κάτι που είπε ο Γ. Καριώτης. σχετικά με τον χορό του ΣΥΡΙΖΑ , στον οποίο παρευρίσκονταν και κάποιοι (προφανώς) πασόκοι. Εκανα μια μικρή έρευνα και διεπίστωσα ότι πήγαν εν συνόλω εννιά (καρα)πασόκοι. Εξυπακούεται ότι (και αυτοί όπως όλοι οι πασόκοι) όταν είναι με άλλους συριζαίους , "απορρίπτουν" μέχρι και τον μέγα παπατζή αρχηγό τους Αντρέα ! (Βέβαια όταν απομακρύνονται ψιθυρίζουν αναστενάζοντας "πούσαι Αντρίκο….κλαψ…σνιφ…κλαψ…!" ), αλλά πάμε παρακάτω.
    Μάλιστα "έδωσαν τα ρέστα τους" στο χορό. Χόρευαν ακατάπαυστα το βαρύ ζεϊμπέκικο "πασόκο μ΄είπες μια βραδιά" μιμούμενοι το ζαβό όταν χόρευε ζεϊμπέκικο στους τούρκους και στον Τζεμ (υπουργό εξωτερικών) μπροστά (ενώ αυτοί κρυφογελούσαν), νομίζοντας (το ζαβό) ότι με τέτοια έκανε "πολιτική προσέγγισης" !!
    Επίσης για πολλή ώρα χόρευαν καρσιλαμά (αντικριστό). Γιατί καρσιλαμά; Μα γιατί έπρεπε να λένε ο ένας στον άλλο τον πόνο του μιας και κανείς άλλος δεν τους ακούει πια για τα "παλιά ωραία χρόνια" της εξουσίας που, φευ, δεν ξανάρχονται…
    Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι : Ο ένατος που "περίσσευε" πάντα και δεν είχε άλλο πασόκο για ταίρι στον καρσιλαμά, τι έκανε όλη την ώρα;
    Μήπως έκανε το γκαρσόνι και κουβαλούσε νερά στους συριζαίους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται ότι ακούει με μισό αυτί ο φίλος μας ο Καριώτης. Καθώς αναφέρει τη δήλωση του κ.Κουζινόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη δήλωση μας τη μεταφέρει κολοβή, καθώς ο επικεφαλής της Συμπολιτείας πρόσθεσε ότι είναι επί 40 χρόνια τώρα ανένταχτος στο χώρο της αριστεράς. Και επομένως η παράταξή του είναι η μόνη πραγματική ανεξάρτητη δύναμη που υπάρχει στο Θερμαϊκό. Οχι σαν κάποιους άλλους, που μας το έπαιζαν "ανεξάρτητοι", όπως ο αρχηγός του Καριώτη, που τη μία έτρεχαν πίσω από τον Γιωργάκη, την άλλη σφιχταγκαλιάζονταν με τον Βενιζέλο και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου έτρεχαν στις συνεστιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για "ξεκάρφωμα". Όσο για την "παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ" που μας τσαμπουνάει, μάλλον υιοθετεί το φακέλωμα της καϋμένης "αυθόρμητης κοπέλας", που κατά σύμπτωση όμως είναι στέλεχος της παράταξης Μαυρομάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιωργος Καριωτης2 Μαΐου 2015 στις 4:48 μ.μ.

    Η Επισημανση της ανακοινωσης του κυριου Κουζινοπουλου,(ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ) ξερω οτι ενοχλησε πολλους απο τους οργανωμενους στον Συριζα,μιας και πιστευαν οτι η παραταξη που στηριζει (εστω και ανεξαρτητα,οπως θελουν μερικοι) θα ειχε πεισει τουλαχιστον τον Αρχηγο της να την στηριξει ,και να την εμπιστευθει στις εκλογες..(ΕΝΩ ΤΟΣΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕκαι ας μην συμφωνουμε με την τακτικη της Συμπολιτειας.Τιμη για ολους τους πολιτικα σκεπτομενους,κατα την προσωπικη αποψη μου , που πολλοι αγωνιστες δεν ανηκουν σε δατετεγμενες υπηρεσιες πολιτικων κομματων,,(τα κομματα εχουν κατα την γνωμη μου ξεπεραστει,μιας και οι αρτιριοσκληροτικες δογματικες αποψεις τους τα τελευταια χρονια δεν βοηθησαν το κινημα (βοηθησαν τα ταμεια τους,με τις κρατικες επιχορηγησεις και τους κομματικους εγκαθετους,που κανουν καριερα μεσα απο αυτα,ασχετως αν το αξιζουν.ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ και ειμαι χαρουμενος που ειναι ανενταχτος. Οσο για την υπερασπιση της κοπελας(χρονια στον ΣΥΝ.πιστευω οτι εκανε λαθος ,μιας και λειτουργησε αυθορμητα(εμενα αν ειχα την κομματικη ιδιοτητα δεν θα με πειραζε αν καποιος δημοσια την εγραφε..Εκανε λαθος αλλα ρε παιδια δεν ειναι Α2 για φακελωμα,,,μην το παρατραβαμε..επειδη κατεβηκε σαν υποψηφια με τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ οπως τοσοι και τοσοι απο εμας εμεις δικαιοθηκαμε .Μας εμπιστευθηκε η μεγαλαλη πλειοψηφια των ψηφοφορων... Οπως εμπιστευτηκε και τον συριζα στις εθνικες εκλογες.Ας ηρεμησουμε, και ας περιμενουμε ακομα 4 χρονια να ξανακρινει για το εργο μας ο πολιτης,και οχι καθε οπαδος μιας παραταξης,που τιμη για ολους μας θα ηταν να γραφει με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΜΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ? ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετα την ηττα του Ματζαρη (κουμπαρου του ερμειδη) ο οποιος αποχωρησε απο την παραταξη εγινε μια συσκεψη στην οποια δωσαμε ενα λογο ,(ματζαρης καριωτης ερμειδης) οτι θα ψηφιστει σαν εκπροσωπος της ομαδας ο Παναγιωτης για 2 χρονια,και εγω θα ημουνα γραμματεας και μετα απο 2 χρονια θα ξανακαναμε εκλογες(πραγμα το οποιο δεν εγινε..αθετηση συμφωνιας.. Τοτε αποφασισαμε να κατεβουμε στις εκλογες μ ενα νεο σχημα που δεν θα εχει βαση το οργανωμενο βαθυ πασοκ(ανεξαρτητοι) μενδρινος.καριωτης συροπουλοι,καριωτη φ.και παρα πολοι....Τελικα ηρθαμε σε ρηξη με το τοπικο οργανωμενο πασοκ(ξερουν αυτοι) και μετα απο μια προσωπικη περιπετεια(οικογενειακη,και επαγγελματικη ) δεν κατεβηκαμε στις εκλογες,αλλα ολοι εμεις που ηρθαμε σε ρηξη ειχαμε εκλογει,μενδρινος ζαριφε καριωτης ...Με τον Παναγιωτη τοι σχεσεις μας ειναι καλες Τον γνωριζω απο τα χρονια της κνε...και ειναι γνωστης της τοπικης αυτοδιοικησης,,δεν εχω κανενα προβλημα γιατι ειναι καλο στοιχειο...Τωρα αν εξωαπο τον χορο ο καθενας μεταφραζει οπως θελει τα συμβαντα δικαιωμα του....Καλο ειναι να ειμαστε καλοπροαιρετοι με τους ανθρωπους και να προσπαθουμε να τους γνωρισουμε προσωπικα...Τιποτα δεν ειναι τυχαιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.