Πιστεύουμε στον Θεό, στη Δευτέρα Παρουσία, στο μάτι και στους εξωγήινους δείχνει η επετειακή ένεκα Πάσχα έρευνα της Κάπα Research που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με την έρευνα το εντυπωσιακό ποσοστό του 74,2% των Ελλήνων πιστεύουν στον Θεό, το 62,5% στο μάτι, το 41,4% στα θαύματα, το 43,8% στον Σατανά, το 37,8% στην ύπαρξη εξωγήινων και το 31,8% στη Δευτέρα Παρουσία.

Μάλιστα το ποσοστό των Ελλήνων που δηλώνουν θρησκευόμενοι είναι μειωμένο κατά 34% σε σχέση με το 2006, ενώ, το ποσοστό εκείνων που πηγαίνουν στην Εκκλησία είναι μειωμένο κατά 16%.

Ως προς τα του Πάσχα, το 75,2% δηλώνει ότι πηγαίνει στην εκκλησία την Ανάσταση και το 45,2% νηστεύει τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.