Περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε πριν μερικές ώρες στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ένα σκυλί επιτέθηκε και τραυμάτισε εννέα άτομα. Ανάμεσα στους τραυματίες και μία αστυνομικός, ένας πυροσβέστης και ένας εθελοντής της πολιτικής προστασίας. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στην προσπάθειά του να σταματήσει το επικίνδυνο σκυλί, αστυνομικός το πυροβόλησε στο πόδι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και εκείνο στην προσπάθειά του να διαφύγει χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το σκυλί, που ήταν ράτσας διασταύρωσης Αμσταφ και Πιτ Μπουλ, δεν έφερε πάνω του τσιπάκι με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Τα άτομα που τραυμάτισε έχουν βγει όλα από το νοσοκομείο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα σχετικά με το άν το ζώο ήταν λυσσασμένο ή όχι.


Βίντεο και φωτο από seleo.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Οι κυρίες που πριν λίγες μέρες έκαναν και ιδρυτική συνάντηση για τα αδέσποτα σε καφετέρια και ζητούσαν μάλιστα και αίθουσα συνεδριάσεων από τον Δήμο (!), θα κάνουν καμιά ανακοίνωση σχετικά με τον πυροβολισμό του "άτυχου, ανυπεράσπιστου και ταλαιπωρημένου" ζώου από τον "ανεκπαίδευτο" αστυνομικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο, μάθε αν μπορείς κάτι περισσότερο, όπως και αν το σκυλί ήταν αδέσποτο, γιατί πήγα για ρεπορτάζ και ο ιδιοκτήτης " βαρέθηκε απ΄το πρωί να δίνει πληροφορίες και δεν δίνει άλλες ! " Είναι το βενζινάδικο δεξιά στο δρόμο για το Ρύσιο, 50 μέτρα από τα φανάρια της 113.

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.