χουλιγκανισμοί 2Ας το πούμε για μια ακόμη φορά: Αυτά τα Eurogroup και όλα τα υπόλοιπα πομπώδη, προκειμένου, δήθεν, να βρεθεί λύση σχετικά με την παγίδα του χρέους, δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα ανούσιο και παραπλανητικό πηγαινέλα. Οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι δεν ενδιαφέρονται να βρουν καμιά απολύτως λύση, ούτε τώρα ούτε στο απώτερο μέλλον. Δεδομένου ότι το χρέος δεν χαλκεύτηκε για τη σωτηρία, όπως λέγεται, αλλά για την καταστροφή της πατρίδας μας και τη γενοκτονία του λαού μας. Προκειμένου να κερδοσκοπήσουν σε βάρος μας τόσο οι ντόπιοι εφιάλτες, όσο και οι δολοφόνοι τοκογλύφοι. Γι’ αυτό και, όχι μόνο δεν προσπαθούν να μας απεγκλωβίσουν, αλλά χαλκεύουν σε βάρος μας ολοένα και βαρύτερα δεσμά, στα οποία μας εκβιάζουν να μείνουμε υποταγμένοι. Και βέβαια δεν σταματούν το τροπάρι των χλευασμών και των απαξιωτικών και σε βάρος μας χαρακτηρισμών.
Και δεν φαίνεται καθόλου τυχαίο το γεγονός της ταυτόχρονης, σχεδόν, επίδειξης χουλιγκανισμού, τόσο στην ελληνική Βουλή, όσο και σε βάρος του κ. Βαρουφάκη στο Eurogroup της Λετονίας. Όπου επιστρατεύτηκαν βαρύτατες ύβρεις και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, που μας θυμίζουν τους σχετικούς με τους «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένους» Έλληνες, που είχαν επικαλεστεί όταν ήθελαν να μας πτοήσουν και να μας φορέσουν την αγχόνη του ατιμωτικού χρέους. Για να αποδειχθεί στις μέρες μας-και μάλιστα με την επίσημη σφραγίδα του ΟΟΣΑ-ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί ήταν τόσο άδικοι και δόλιοι, ώστε να ισχύει το τελείως αντίθετο. Αφού οι Έλληνες είναι μεταξύ των σκληρότερα εργαζομένων, ενώ οι συκοφάντες μας-Γερμανοί, Ολλανδοί, κλπ-φιγουράρουν στη βιτρίνα του παγκόσμιου τεμπελχανείου. Πράγμα που σημαίνει ότι ο πλούτος, τον οποίο έχουν σωριάσει είναι , όπως φαίνεται, καρπός της αδικίας και της καταλήστευσης των λαών, που όπως εμείς, έχουν προδοθεί και παραδοθεί στο έλεος της απανθρωπιάς τους από αρχιπροδότες πολιτικούς.
Συνεπώς έκαμε πολύ καλά ο κ. Βαρουφάκης, που δεν πήρε μέρος στη συνεστίαση, που έγινε μετά το ευρωγκρούπ της Ρίγας. Γιατί όσοι διαθέτουν ένα σπυρί μυαλό και δυο δράμια φιλότιμο γνωρίζουν πόσο είναι ανιαρό και ανυπόφορο να χαραμίσεις, έστω και ελάχιστο απ’ τον πολύτιμο χρόνο της ζωής σου, σε έναν χώρο, όπου κάποιοι κάνουν επίδειξη μωρολογίας και μικρολογίας φτηνού πνεύματος και εκλεπτυσμένης χοντροκοπιάς. Γιατί ποια ποιότητα μπορεί να έχει ο λόγος αυτών, που κομπάζουν και χλευάζουν στο όνομα της τοκογλυφίας. Και συμπεριφέρονται ως λακέδες των πατρώνων τους. Μπορεί να έχει και την παραμικρή έστω νοστιμιά και γεύση το φαγητό και το ψωμί και η συζήτηση μαζί τους! Δεν θα μυρίζει μούχλα και σήψη και πτωμαΐνη! Και δεν θα προκαλεί ανία και ναυτία…
Δεν πρέπει να μας κάνουν την παραμικρή εντύπωση, συνεπώς, τα όσα λέγονται και γράφονται από κάποιους πολιτικούς κρετίνους ή εξωνημένους και μίσθαρνους λακέδες της δημοσιογραφίας: Οι οποίοι παρακολουθούν μήπως φταρνιστεί ή βήξει κάποιος υπουργός και αρχίζουν να στριγγλίζουν υστερικά σαν τις ξεμωραμένες κυράτσες ή να ωρύονται σαν ντόπερμαν, απαιτώντας την παραίτηση πότε του ενός και πότε του άλλου υπουργού. Έτσι ώστε ν’ αρχίσει το ξήλωμα των έντιμων, για να επανακάμψει η μαφία των μνημονιακών καθαρμάτων, προκειμένου να ολοκληρώσουν το προδοτικό και καταστροφικό τους έργο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτοί, τους οποίους κατηγορούν και υπονομεύουν κάποια μεγκάλα κανάλια και κάποιες μεγκάλες εφημερίδες και οι λακέδες των τοκογλύφων πολιτικοί σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, τους κατηγορούν και τους υπονομεύουν επειδή πολιτεύονται σωστά. Ενώ η πείρα διδάσκει ότι αυτοί, τους οποίους προβάλλουν πολιτεύτηκαν και πολιτεύονται προδοτικά και εγκληματικά. Που σημαίνει ότι τα λεγόμενά τους και τα γραφόμενά τους πρέπει να τ’ ακούμε και να τα διαβάζουμε απ’ την ανάποδη.
Προβλήθηκε, για παράδειγμα, χαρακτηριστικά ότι κάποιος μεγαλόσχημος πολιτικός ισχυρού κράτους παρατήρησε στον κ. Βαρουφάκη «να λέει λιγότερα και ν’ ασχοληθεί περισσότερο με τον προϋπολογισμό της χώρας του». Γιατί βέβαια προϋπολογισμοί και απολογισμοί κάποιων ισχυρών και πλούσιων χωρών γράφονται, όχι με τον ιδρώτα του προσώπου τους, αλλά με τον ιδρώτα και το αίμα των φτωχών λαών. Μεταξύ των οποίων και ο δικός μας. Τον οποίο κάποιοι τέτοιοι μεγαλόστομοι κύριοι αφαιμάσσουν, μέχρι σημείου να έχει το στερέψει αίμα μας.
Η γερμανική εξάλλου Bild γράφει: «Τα χρήματα τα οποία έχουν δαπανήσει μέχρι τώρα ο δανειστές για την Ελλάδα, από την υπαγωγή της στο μηχανισμό στήριξης έως σήμερα, είναι τόσα πολλά που θα μπορούσαν να μεταφερθούν με 88 φορτηγά, βάρους 40 τόνων το καθένα». Δεν λέει όμως ότι τα 80 και περισσότερα φορτηγά πάνε και ξεφορτώνουν στα θησαυροφυλάκια των τοκογλύφων και στην Ελλάδα καταλήγουν ελάχιστα. Ούτε θυμάται τα απείρως περισσότερα καμιόνια και βαγόνια, με τα οποία οι Γερμανοί ναζί μετέφεραν τον ελληνικό πλούτο στην χώρα τους…
Η επίδειξη, λοιπόν, χουλιγκανικού κρετινισμού απέναντι στους εκπροσώπους της χώρας μας, αποδεικνύει απλά και μόνο την λογική και ηθική πενία, τόσο των ντόπιων εφιαλτών, όσο και των διεθνών ληστάρχων, προκειμένου να αντιτάξουν επιχειρήματα. Γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον χουλιγκανισμό και την αλητεία. Που αναμασούν και επιμόνως προβάλλουν τα εξωνημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ), προκειμένου να παραπλανούν και τρομοκρατούν το λαό.
Συνεπώς το δίλημμα για μας δεν είναι με ποιους θα πάμε και ποιους θα αποστραφούμε. Το δίλημμά μας είναι, αν θα επιβιώσουμε όρθιοι, έστω και φτωχότεροι ή θα συρόμαστε τετραποδητί, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, στο καραβάνι του αργού και ατιμωτικού θανάτου, που με ιδιάζοντα σαδισμό θέλουν να μας επιβάλουν.

παπα-Ηλίας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.