Στην ταράτσα εταιρείας βρέθηκε το πτώμα ενός λαθρεπιβάτη πτήσης της British Airways που απογειώθηκε από την Νότια Αφρική με προορισμό το Λονδίνο.

Έπεσε μετά από 11 ώρες ταξίδι και ενώ το Boeing 747 που απογειώθηκε από τη Νότια Αφρική πλησίαζε το αεροδρόμιο του Heathrow. Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε στην ταράτσα του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Στην πτήση υπήρχε και δεύτερος λαθρεπιβάτης που επέζησε της πτήσης των 8.000 μιλίων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Εκτιμάται ότι οι δύο άντρες κρύφτηκαν στην εσοχή των τροχών του αεροσκάφους προτού απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ένας έπεσε όταν κατέβηκε το σύστημα προσγείωσης ενώ το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο του Heathrow, ενώ ο άλλος είχε γαντζωθεί πάνω του σε θερμοκρασίες που τη νύχτα άγγιζαν τους -50 βαθμούς Κελσίου.

«Είναι πολύ λυπηρό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Είμαστε όλοι πολύ ξαφνιασμένοι», σημείωσε εργαζόμενος σε κατάστημα κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και τους ισχυρισμούς πως ο άντρας ήταν λαθρεπιβάτης στην πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας του νεκρού άντρα, ενώ δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. «Ήμασταν σε εγρήγορση σχετικά με υποψίες ύπαρξης λαθρεπιβάτη σε πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Λονδίνο. Ένας άντρας, ηλικίας 25-30 ετών έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου», σημείωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ η British Airways έκανε λόγο για πολύ σπάνια υπόθεση.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.