Φανταστείτε να ξυπνάτε από τους άγριους θορύβους της Serenghetti (περιοχή της Τανζανίας στην Αφρική) κάθε πρωί, να είστε οι καλύτεροι φίλοι με μερικά από τα πιο μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη, και δεν γνωρίζετε κανένα άλλο κόσμο εκτός από εκείνον στον οποίο τα ζώα και οι άνθρωποι συνυπάρχουν ειρηνικά.

Ακούγεται σαν παραμύθι (ή μια μεγάλη ιστορία που διηγείται κανείς στα εγγόνια του), αλλά είναι ακριβώς η ζωή που έζησε η Tippi Degre, μια νεαρή κοπέλα που είχε την εμπειρία να μεγαλώσει δίπλα στους γονείς της (φωτογράφους της φύσης) στην άγρια ​​πανίδα της Αφρικής.


Credit: BARCROFT MEDIA



Credit: BARCROFT MEDIA

Είναι αλήθεια να πούμε ότι Tippi πέρασε μια προικισμένη εξαιρετική παιδική ηλικία. Πριν γεννηθεί, οι Γάλλοι γονείς της μετακόμισαν στη Ναμίμπια, στην Αφρική. Εκεί μεγάλωσαν την κόρη τους κοντά στη φύση και σε ειρηνική συνύπαρξη με άγρια ​​ζώα όπως ζέβρες, ελέφαντες, τσιτάχ και λιοντάρια.



Credit: BARCROFT MEDIA


Credit: BARCROFT MEDIA

(Σημείωση: Η πιστοποίηση αν είναι «πραγματικά άγρια» αυτά τα ζώα ή μερικά εξημερωμένα είναι άγνωστη. Αυτό δεν δημοσιοποιείται για να ωθήσει γονείς να ταξιδέψουν σε μια ξένη χώρα και να επιχειρήσουν να φωτογραφήσουν εξωτικές εικόνες με τα μικρά παιδιά τους.)


Credit: BARCROFT MEDIA

Αντί να παίζει με κούκλες Μπάρμπι και μακιγιάζ, το νεαρό κορίτσι περνούσε το χρόνο της αναζήτησης τροφή με Βουσμάνους, δίνοντας φιλιά σε βατράχια, και κάνοντας ιππασία στις πλάτες των ελεφάντων.


Credit: BARCROFT MEDIA


Credit: BARCROFT MEDIA


Credit: BARCROFT MEDIA


Credit: BARCROFT MEDIA


Credit: BARCROFT MEDIA

Οι γονείς της μπορεί να είναι Γάλλοι αλλά η Tippi είναι – στην καρδιά και στο πνεύμα – Αφρικανή. Στο πιο πάνω βίντεο γνωστοποιείται σε μας πως η 16χρονη έφηβη τώρα επιθυμεί να επιστρέψει στην ήπειρο ότι θεωρεί ως σπίτι της.


Credit: BARCROFT MEDIA

Ζώντας στο Παρίσι, στην Γαλλία, ο τρόπος με τον οποίο ζει τώρα αδιαμφισβήτητα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτόν που ήξερε διαβιώντας στην άγρια ζωή με λιτό τρόπο και χωρίς συγκεκριμένη κατοικία. Ωστόσο τα 10 χρόνια που πέρασε στην Αφρική της έδωσαν τη βαθειά γνώση που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο κι αυτό ακριβώς θα κάνει.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τη μοναδική παιδική ηλικία της Tippi, έχει εκδώσει ένα βιβλίο που μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.


Credit: BARCROFT MEDIA

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.