Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία συζήτησε σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, καλεί όλα τα εμπλεκόμενα στις διαβουλεύσεις μέρη να συζητήσουν, πριν από το τέλος της Τρίτης, το πώς μπορούν να αποφευχθούν οι αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα και τους πιθανούς τρόπους για παράταση του προγράμματος.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε στις Βρυξέλλες αναφέρεται ότι "η Διάσκεψη των Προέδρων καλεί όλες τις πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πριν από το τέλος της Τρίτης προκειμένου να συζητήσουν το πώς μπορούν να αποφευχθούν οι αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα και τους πιθανούς τρόπους για παράταση του προγράμματος, ως προσωρινό μέτρο, για να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας του δημοψηφίσματος".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.