Ανοιχτά θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών τα ΚΑΠΗ Μηχανιώνας,Περαίας, Επανομής και Μεσημερίου του δήμου Θερμαϊκού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους συμπολίτες δεν έχουν κλιματισμό και υποφέρουν τις ημέρες του καύσωνα.  

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ μπορούν να ανακουφίσουν από τη μεγάλη ζέστη κυρίως όσους έχουν προβλήματα υγείας που επιδεινώνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και όσους βρίσκονται σε ευαίσθητες ηλικίες, τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά. 

Ανάλογα με την πορεία των θερμοκρασιών τις επόμενες ημέρες ο δήμος Θερμαϊκού θα ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες ανακούφισης των συμπολιτών από τον καύσωνα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.