...Καλή λευτεριά μέσα από την καρδιά μου.

- Σκέφτομαι όμως τώρα: Μα τα ισόβια έγιναν 12 χρόνια κάθειρξης καί τελικά 29 μήνες φυλάκισης!?!? Για 17,9 εκατομμύρια ευρώ,θα καθότανε φυλακή για 29 μήνες,μπορεί και περισσότερο χρόνο,δέκα εκκατομύρια Έλληνες! 
Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση των υπολοίπων συγκατηγορουμένων;; Ίσως να έχω άρρωστο μυαλό,Έλληνας είμαι..Αθόρυβα,όλοι έξω σύντομα,εκτός τού Σαξώνη,του μοναδικού βλάκα που ομολόγησε την εμπλοκή του,και είπε το γιατί δεν τον ελέγχανε...
Δεν θα σκεφτόμουν έτσι,αν με την αποφυλάκιση όλων μαζί, γυρίζανε και τα 17,9 στην θέση τους. Γι' αυτά κουβέντα..τα πλήρωσε ο Λαός. Χάθηκαν βρε παιδί μου τώρα,τι ψάχνεις; Κουβέντα και για άλλα χαμένα,τα χρήματα αυτά,του Τσουκάτου, Μαντέλη, πολιτικών κομμάτων που χρωστάνε και δεν πρόκειται να πληρώσουν,στις τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήσαμε και άλλων,λοιπών ιερών αγελάδων της διαπλοκής. 
Χρήματα που επειδή δεν τα έχουμε, πεθαίνουν κάθε ημέρα άνθρωποι στα νοσοκομεία μας. Κανένας νεκρός όμως από αυτούς, νεκροί οι συγγενείς μας και οι φίλοι.Αύριο εμείς.

Δεν θυμώνω με αυτούς που μιά ζωή ζουν στο απυρόβλητο. Έτσι έμαθαν, έτσι κάνουν. Ανάγκες επιβίωσης καλύπτουν. 
Θυμώνω μ'εμένα που συχνά από ανάγκη, πάνω στο όνειρο, πιστεύω στην κοινωνία της ισότητας, στην κοινωνία της δικαιοσύνης, στην έννομη και πειθαρχημένη οργάνωση της βάσης. 

Η ελπίδα εξυγίανσης τελείωσε όταν η κυβέρνηση συνάντησε την εσωτερική διαφθορά; Το κατεστημένο; Το βαθύ κράτος; Στην Ιταλία πέντε εισαγγελείς σάρωσαν την Μαφία. Στην Πατρίδα μας οι δικαστικοί λειτουργοί αποφυλακίζουν χωρίς να αποκαταστούν το περί δικαίου αίσθημα; Τρομάζω γιατί η συμπεριφορά τους μας ωθεί στην αυτοδικία. Ξυπνάτε γιατί η βία στην οποία μας ωθείτε,θα δημιουργήσει εξιλαστήριο θύμα την Χώρα.

Καλή λευτεριά, άιντε γρήγορα και στου Άκη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Οι εισαγγελείς αποφυλακίζουν με βάση τους Νόμους που κάνουν οι πολιτικοί !
    Και στη προκειμένη περίπτωση η αποφυλάκιση του "ατσαλάκωτου" γίνεται με το νόμο της "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" που έγινε φωτογραφικά για να αποφυλακιστεί ο τρομοκράτης Σάββας Ξηρός, αλλά παράπλευρη αποφυλάκιση τους προέκυψε ο Παπαγιωργόπουλος.
    Τζάμπα ζημιά δηλαδή, μιάς και ο Ξηρός λούφαξε μέσα μπροστά στη διαφαινόμενη απαγωγή του από τους "συμμάχους" Αμερικάνους και τη μεταφορά του στο Γκουαντάναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.