Της Παναγίας μεθαύριο και σήμερα με τις ευλογίες της ο ΣΥΡΙΖΑ της υποταγής και συνθηκολόγησης ψηφίζει το 3ο μνημόνιο παρέα με τα κόμματα της διαπλοκής. Ο Τσίπρας κατάφερε σε ελάχιστους μήνες να κάψει το πολιτικό κεφάλαιο της ρήξης και ανατροπής μετατρέποντάς το  σε μια άθλια εμετική κολοτούμπα.
Τον φίλο στο βίντεο δεν τον γνωρίζω, αλλά αξίζει να γελάσουμε με τον υποτιτλισμό που πρόσθεσε φίλος (που επίσης δεν γνωρίζω) στο διαδίκτυο.
Χαρείτε το .... οι επόμενοι μήνες, τα χρόνια και οι δεκαετίες προβλέπονται ΠΕΤΡΙΝΑ κι αυτό δυστυχώς γίνεται με την Τζίφρα του Τσίπρα που πολλοί από μας είχαμε πιστέψει. Θα μου πείτε είναι η πρώτη φορά που αισθάνεσαι εξαπατημένος; Φυσικά και όχι. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά νοιώθω πως το σκοτάδι είναι περισσότερο πυκνό. Ας προσπαθήσουμε, σε πείσμα των καιρών, να σταθούμε στα πόδια μας και να πολεμήσουμε και το νέο μνημόνιο που φέρνει την μεγαλύτερη εξαθλίωση αλλά κυρίως αυτούς που μας το σερβίρισαν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.