Από τις 5 Αυγούστου ανοίγει το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ στον Θερμαϊκό με την κατάθεση αιτήσεων και θα διαρκέσει έως τις 18 Αυγούστου.
Πρόκειται για 12μηνο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που δίνει την δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών να έχουν μια παραγωγική και δημιουργική απασχόληση όπως και προετοιμασία στις σχολικές τους υποχρεώσεις.
Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης θα λειτουργήσουν στην Περαία, Κερασιά, Μεσημέρι, Μηχανιώνα και Επανομή.
Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 23920 30373.

Δυστυχώς ο Δήμος, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, δεν κατάφερε (αν και για βραδύτητα κι ανικανότητα μιλούν γονείς) να εντάξει πρόγραμμα (όπως αυτά που "άνοιξαν" ήδη σε γειτονικούς δήμους) για την λειτουργία Κέντων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΑΜΕΑ. Όπως γνωρίζουμε όχι απλά δεν δίνεται η δυνατότητα ανακούφισης οικογενειών με πολλαπλά προβλήματα και ακυρώνεται προσφορά προς τα παιδιά που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη αλλά έτσι χάνονται και χρήματα που θα εισέρρεαν στον Δήμο από το πρόγραμμα.

Δείτε εδώ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» της ΕΕΤΑΑ ΑΕ για φορείς-δομές (πρώτο μέρος) και για ωφελούμενους (δεύτερο μέρος).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.