20150830_191641

Την Κυριακή 30-08-15, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου, Γιάννη Δαμουλή και Ηλέκτρα Μπραβάκου, συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τις δύο πλευρές συνδέουν ισχυροί συντροφικοί δεσμοί οι οποίοι έχουν σφυρηλατηθεί στους δρόμους του αγώνα εδώ και πολλά χρόνια.
Πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για πολλά ζητήματα τα οποία απασχολούν ιδιαιτέρως και τις δύο πλευρές όπως το ζήτημα του αντιμνημονιακού αγώνα,  της διαγραφής του δημόσιου χρέους, της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών, της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών κ.α..
Εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη αλλά και της κρίσιμης περιόδου που θα ακολουθήσει, κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η αναγκαιότητα πλατιάς μετωπικής συμπαράταξης όλων των ριζοσπαστικών και δημοκρατικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που θέλουν να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την ανατροπή των μνημονίων και την υπεράσπιση του περήφανου ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.