ΗSarah Ivermee, μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο φτιάχνει μόνη της πρωτότυπες διακοσμήσεις για τα ακουστικά βαρηκοΐας του γιου της. Όπως γνωρίζουμε, πολλά κοχλιακά εμφυτεύματα και άλλα βοηθήματα ακοής συχνά δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτά από παιδιά, λόγω των διάφορων πειραγμάτων ή του κοινωνικού αποκλεισμού που θα μπορούσαν να υποστούν από τους συνομήλικούς τους.
Η μαμά εμπνεύστηκε την ιδέα όταν ένας φίλος άρχισε να της εξηγεί πόσο δύσκολο ήταν για την κόρη του να φορέσει το ακουστικό βοήθημα. Η Sarah του πρότεινε μια διακόσμηση ειδικά για κορίτσια και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Τώρα, είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας που κατασκευάζει τα πρωτότυπα αξεσουάρ και στέλνει τις ειδικές παραγγελίες που δέχεται σε παιδιά από όλο τον κόσμο!

image

image

image
image


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.