Μπορεί οι περισσότεροι να θεώρησαν πως το πλατύ χαμόγελο με το οποίο ολοκλήρωσε τη χθεσινή του ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας, οφειλόταν στη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές, φαίνεται όμως πως ο πρόεδρος του κόμματος είχε ακόμη έναν λόγο για να είναι χαρούμενος.

Ο νέος πρωθυπουργός κατάφερε χθες να τελειοποιήσει τη μίμηση της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου, έπειτα από αρκετούς μήνες προσπαθειών. Ο κ. Τσίπρας, παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη προσοχή κασέτες από παλαιότερες ομιλίες του αείμνηστου πολιτικού, μελετώντας προσεκτικά τον τόνο και τη χροιά της φωνής του, καθώς και την κινησιολογία του.


Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσλάβει στο πλευρό του παλαιότερους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον Γιώργο Μητσικώστα, ο οποίος είχε αναλάβει να τον μυήσει στην τέχνη της μίμησης. Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του συγκεντρώσεων, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βελτιώσει εξαιρετικά τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου, γεγονός που τον βοήθησε να φτάσει στην εκλογική νίκη.

Στη χθεσινή του ομιλία ωστόσο, η μίμηση ήταν τόσο πετυχημένη που ορισμένοι παλαιοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ξέσπασαν σε κλάματα, ουρλιάζοντας «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς». Παρά την τέλεια χθεσινή του εμφάνιση, ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια, μέχρι να αρχίσει να μοιάζει και στην εξωτερική εμφάνιση με τον ιστορικό πολιτικό.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.