Καταγγελία της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών:
Ξεκίνησαν μαζικές διακοπές υδροδότησης και ρεύματος σε οικογένειες που έχουν υπαχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο!

Πέμπτη 3/9 στις 7 μμ, συνέλευση της Επιτροπής Δράσης
για να οργανώσουμε τους επόμενους αγώνες
Οι συνέπειες της ψήφισης του τρίτου μνημονίου ξεκίνησαν.  Λίγες  μέρες από την ψήφιση του και  αυξήθηκαν κατακόρυφα οι καταγγελίες για κόψιμο υδροδότησης, ρεύματος ακόμη και σε οικογένειες που έχουν υπαχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο! Τέλος μεγάλη αύξηση παρατηρείται και  στα πρόστιμα του ΟΑΣΘ κυρίως σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές. Είναι μόνο η αρχή για το τι θα επακολουθήσει, σε μια κοινωνία που είναι χρεοκοπημένη εδώ και πέντε χρόνια!
Κανένας μόνος του απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
-Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com
-Παράλληλα συνεχίζουμε τη συλλογή ρούχων, τροφίμων, φαρμάκων κ.α.  για αγωνιστές που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.
Να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το μεγάλο ΟΧΙ, στο δημοψήφισμα της 5ηςΙούλη!
 Με αγώνες και αλληλεγγύη να καταργήσουμε το 3ο Μνημόνιο και αυτους που το ψήφισαν.
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Ολοι εμείς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της περιοχής  μας πρέπει να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ομαδικά και συντονισμένα. Για έναν ξεσηκωμό που θα επιβάλλει το δίκιο μας. Πρέπει να βγούμε ξανά στους δρόμους και στις πλατείες, για να καταργήσουμε το νέο μνημόνιο, που καταστρατηγεί την απόφασή μας στο δημοψήφισμα της 5ηςΙούλη, να βάλουμε τέλος στην αθλιότητα των μνημονίων. Να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το μεγάλο ΟΧΙ! Σ’ αυτό τον αγώνα, μόνοι πραγματικοί μας σύμμαχοι είναι οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι της Ευρώπης, που παλεύουν για τα ίδια με μας αιτήματα:
·        Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.
·        Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
·        Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
·        Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ.  Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!
·        Υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
·        Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ:2310265730,  epitropidrasis@gmail.com,epitropidrasis.blogspot.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.