Είναι για γέλια και για κλάμματα η χθεσινή επιμονή των Δημάρχου και αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών να χαρακτηρίζουν τις εκκλησίες ως πολιτιστικούς χώρους.

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν προκειμένου να πείσουν τους υπολοίπους του ΔΣ αλλά και ίσως τους θεωρούμενους ιθαγενείς του Θερμαϊκού έγκειται στην επιχείρηση αλλαγής χρήσης οικοπέδου στην Κερασιά που από χαρακτηρισμένο για δημιουργία πολιτιστικού κέντρου μεταλλάχτηκε σε εκκλησία.

Και φυσικά μας ήρθε αμέσως στο μυαλό ένα παλιός Πασόκος υπουργός που είχε χαρακτηρίσει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ως πολιτιστικούς χώρου.....

Φαίνεται πως οι πολιτικοί και οι πολιτικάντες δεν φείδονται τρόπων και χαρακτηρισμών αν πρόκειται να πείσουν τους εύπιστους πολίτες και δημότες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα και σχηματίστε άποψη περί πολιτισμού ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.