Όταν είσαι αποφασισμένος να "είσαι η αλλαγή", και πρέπει να αναλάβεις δράση εκεί έξω δεν έχει σημασία η ηλικία σου. Μια ομάδα παιδιών στον Καναδά το κάνει πράξη, εμπνέοντας πολλούς να κάνουν το ίδιο.

Η ακτιβίστρια Τάρα Σμιθ-Atkins, η οκτάχρονη κόρη της, και επτά από τους φίλους της κόρης της βγήκαν στους δρόμους πόλους δρόμο για να ντύσει στύλους στο Χάλιφαξ για να βοηθήσει τους άστεγους αυτό το χειμώνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Smith-Atkins ανησυχούσε πώς να συνδράμει τους άστεγους για ζεστή διαμονή στους επόμενους χειμερινούς μήνες. Μερικά Μετά από ανταλλαγή απόψεων, έκανε έκκληση στην κοινότητα της για δωρεές παλτό και χοντρών ρούχων που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανταποκριθούν οι άνθρωποι. Σε δύο εβδομάδες, τσάντες, παλτά, καπέλα, και άλλα αντικείμενα συγκεντρώθηκαν.

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, η οικογένεια είχε αποκτήσει αφθονία ειδών για τη διανομή.

Έτσι εκείνη και η οκτάχρονη κόρη της και επτά από τους φίλους της κόρης της, συγκέντρωσαν τα χειμωνιάτικα παλτά και γάντια και τα έδεσαν σε στύλους του δρόμου, δίνοντας την ευκαιρία σε αστέγους να τα αποκτήσουν. Σε κάθε προσφερόμενο ρούχο υπήρχε ετικέτα που έγραφε «Δεν είμαι χαμένο ρούχο! Εάν κρυώνετε, παρακαλώ πάρτε με για να κρατηθείτε ζεστός! "

Οι προσπάθειές τους δεν πέρασε απαρατήρητη. Φωτογραφίες από τις κολώνες της μόδας σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους ανθρώπους που αναρωτιούνται ποιος ήταν πίσω από την ευγενική χειρονομία.

Τα παιδιά, όπως λέει η ίδια, έμαθαν τη σημασία της. Όταν γυρίσαμε στο αυτοκίνητο μετά από ώρες στο δρόμο, ήταν όλα παγωμένα και διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν δούλευε το καλοριφέρ του αυτοκινήτου.

Η ακτιβίστρια επιθυμεί μαζί με τη νέα κολλεξιόν ρούχων στους στύλους της πόλης να προσφέρει και μια κάρτα δώρου 5 $ σε κάθε ρούχο, ώστε ο παραλήπτης να μπορεί να πάρει ένα ζεστό γεύμα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.