Σε λίγες μέρες το μέλι... θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε μέλι από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις  περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό - ποιοτικό μέλι όπως Βυτίνα, Κρήτη, Μαγνησία, Πιερία, Ηλεία, Κάρπαθο, Κέα, Τήνο, Μεσσηνία, Μάνη, Αμοργό και πολλές άλλες περιοχές.

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του Φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα "Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας" και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.