Δυστυχώς η "πρώτη και δεύτερη φορά αριστερά" για άλλη μια φορά δείχνει με το χαρακτηριστικότερο τρόπο την ανεπάρκεια ή και την υποταγή της απέναντι σε όσα με περισσή ευκολία στηλίτευε, πριν αναλάβει να μας "σώσει".
Αφού επί ένα χρόνο δεν αξιώθηκε να κατοχυρώσει με έστω μια υπουργική απόφαση την καθιέρωση του θεσμού των "Αγορών Χωρίς Μεσάζοντες" στέλνει τώρα και τα ΜΑΤ να διαλύσουν τις προσπάθειες σε όσες συλλογικότητες κατοίκων και ελεύθερους παραγωγούς δεν έχουν επιτεθεί ως τώρα.
Αφού με τις εντολές των λαϊκατζήδων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου κατάφερε να σταματήσει πριν ένα χρόνο την μεγαλύτερη ίσως στο νομό αγορά χωρίς μεσάζοντες αυτή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά και πάλι με εξώδικο  της Ομοσπονδίας των Λαϊκών Αγορών στάλθηκαν οι ΜΑΤατζήδες και εμπόδισαν τους παραγωγούς να μπουν στις πρώην Καπναποθήκες Νέας Κρήνης ώστε να στήσουν τα προϊόντα τους.
Από τη πλευρά τους τα μέλη της Συνέλευσης Κατοίκων Καλαμαριάς όπως δήλωσαν δεν θα αποχωρήσουν από το χώρο και δεν πρόκειται να αποχωρήσουν ενώ όσοι εκ των παραγωγών έχουν άδεια πλανόδιου πωλητή θα στήσουν τους πάγκους τους εκτός του χώρου και θα πωλούν τα προϊόντα τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. "κατάφερε να σταματήσει πριν ένα χρόνο ..."
    Aν δεν κάνω λάθος, πριν ένα χρόνο υπήρχε άλλη κυβέρνηση
    Γενικώς, θα βοηθούσε αν επικεντρωνόσασταν περισσότερο στην περιγραφή συγκεκριμένων γεγονότων παρά στη δημιουργία εντυπώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και ήταν άλλη κυβέρνηση πριν ένα χρόνο. Όμως στο συγκεκριμένο αλλά και σε άλλα μεγαλύτερης σπουδαιότητας ζητήματα (βλέπε μνημόνια, περικοπές συντάξεων, καταβαράθρωση του υγειονομικού συστήματος ΕΣΥ κλπ) η πρωτοδεύτερη φορά αριστερά ακολούθησε πιστά μέρος των πρακτικών και πολιτικών των πασοκοδεξιών κυβερνήσεων αγαπητέ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.