Μπορεί να ακουγόμαστε μονότονοι, αφού επαναλαμβάνουμε δραματικά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις συνδημοτών μας που ζητούν από την Αστυνομία και τον Δήμο να πράξουν τα αυτονόητα και να κατοχυρώσουν το αγαθό της ασφάλειας, διασφαλίζοντας την ηρεμία στην περιοχή καταδιώκοντας τα κακοποιά στοιχεία που έχουν πολλαπλασιαστεί σε αντίθεση με τις δυνάμεις ασφαλείας που έχουν συρρικνωθεί.

Δύο ληστείες την περασμένη βδομάδα έγιναν σε οικίες συμπολιτών μας, σε κεντρικότατο δρόμο της Νέας Μηχανιώνας, με λεία χρήματα, κοσμήματα και προκαλώντας αισθήματα πανικού στους ενοίκους που βρήκαν τα σπίτια τους σε άθλια κατάσταση.

Αλλά και ένοπλη ληστεία είχε το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου καθώς επίθεση από ενόπλους δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στους Νέους Επιβάτες.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του με τις εισπράξεις της ημέρας δέχθηκε την επίθεση από δύο οπλισμένους αγνώστους που του αφαίρεσαν το ποσό των 1000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Κι αυτό σε απόσταση μόλις λίγων δεκάδων μέτρων από το αστυνομικό τμήμα των Ν. Επιβατών.
Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει το αστυνομικό τμήμα του Μπαξέ.
Να σημειώσουμε ότι έχουν πολλαπλασιαστεί και οι ένοπλες ληστείες στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.