Ο Δήμος Θέρμης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)”, ενημερώνει τους πολίτες, των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί, ότι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή, με είδη παντοπωλείου κοτόπουλα και φρούτα, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και από ώρα 8:00 έως 14:00 στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης (δρόμος για Τριαδι).

Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν, το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριο, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως.

Παράλληλα για τους παραπάνω εγκριθέντες του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί και διανομή φρούτων (πορτοκαλιών και ακτινιδίων), στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επισημαίνεται, ότι δεν μπορούν να ωφεληθούν στη συγκεκριμένη διανομή, όσοι αιτούντες, έχουν υποβάλλει ένσταση, επειδή εκκρεμεί η έκδοση των αποτελεσμάτων και η οριστικοποίηση των πινάκων των ωφελουμένων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.