Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.
Αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που προσέφερε συνδικαλιστικό "μασάζ" σε συριζέους αγρότες, και ζήτησαν  να ματαιωθεί η συζήτηση, απαιτώντας από τον κ. Φάμελο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του τα περί ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι επισήμαναν ότι “συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται”.

Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.
Συνέχεια δόθηκε από το MEGA όπου κλήθηκε ο Φάμελλος και από πλευράς των αντιδρώντων αγροτός ο ακτιβιστής-αγρότης από την περιοχή μας Βασίλης Μαυροσκάς.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ο τρόπος που καλύπτονται τα γεγονότα από τα κανάλια της διαπλοκής. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χρόνο να εκφράσει τις κατηγορίες του για τους "δεξιούς  και χρυσαυγίτες" αγρότες που κατά τη γνώμη του ηγούνται των κινητοποιήσεων και στον Μαυροσκά ουσιαστικά του απαγορεύτηκε "δια να ομιλεί" ...
Συνηθισμένη πρακτική και από την υπό προθεσμία κυβέρνηση όσο φυσικά και από τα κανάλια της διαπλοκής (ενόψει της διαπραγμάτευσης για τις άδειες εκπομπής).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.