Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για το δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση παραβρέθηκε και χαιρέτησε την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), στα γραφεία του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ). Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι συνταξιούχοι αστυνομικοί Καραμάνης Γιώργος και Ματζιάρας Δημήτρης μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αττικής, που ανέδειξαν την ανάγκη για μαζική συμμετοχή των απόστρατων και εν ενεργεία αστυνομικών, μαζί με το λαό, στον αγώνα για να σταματήσουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων κάλεσε τους αστυνομικούς σε συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 4 Φλεβάρη, σε όλη την Ελλάδα, και στην Πανελλαδική συγκέντρωση αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών στρατιωτικών, στις 5 Φλεβάρη στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16.00.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.