Μια νέα λεωφορειακή γραμμή θα συνδέει τη Θέρμη με το Πανόραμα από την Τρίτη 1 Μαρτίου και το νούμερο αυτής 60Ε. Η απόφαση για τη νέα αυτή γραμμή, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του δήμου Θέρμης, ελήφθη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ εκπροσώπων του ΣΑΣΘ, του ΟΑΣΘ και των δήμων Θέρμης και Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα εκτελεί 4 δρομολόγια ημερησίως και θα είναι κυκλική. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 09:00 και θα ακολουθούν στις 12:45, και στις 17:00 με την παρακάτω
Γυμναστήριο Πανοράματος, οδός Θέρμης-Πανοράματος (Απ. Σαμανίδη εντός οικισμού Πανοράματος), Καπ. Χάψα-Βενιζέλου-Αγίου Νικολάου-Κεσσίδη-Τσαλδάρη-Β. Ταβάκη (οικισμός Θέρμης), Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Α.Σ. ΙΚΕΑ, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Β. Ταβάκη-Πλ. Παραμάνα-Βενιζέλου-Καπ. Χάψα (οικισμός Θέρμης), οδός Θέρμης-Πανοράματος, Γυμναστήριο Πανοράματος. Το τελευταίο λεωφορείο θα ξεκινά στις 20:05 Α.Σ. ΙΚΕΑ, θα ακολουθεί κυκλική διαδρομή προς Πανόραμα μέσω Θέρμης και θα επιστρέφει στο ΙΚΕΑ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.