Ηχηρή υπήρξε η χθεσινή απουσία του Κώστα Καραμανλής από την συζήτηση αλλά και από την ψηφοφορία  της  τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.Απουσίασε επιδεικτικά από την αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας στη Βουλή. Και  θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα των προθέσεών του ο Κώστας Καραμανλής δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο, τραβώντας σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τη γραμμή σύγκρουσης με την κυβέρνηση που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις τηλεοπτικές άδειες, υιοθετώντας ουσιαστικά τη ρητορική των καναλαρχών  της διαπλοκής.
Να σημειωθεί πως ο Κώστας Καραμανλής είδε την προσπάθειά του για έλεγχο των καναλαρχών με το «βασικό μέτοχο» να αναγνωρίζεται από στελέχη της κυβέρνησης, με τον Νίκο Παππά να θίγει εκτενώς το θέμα, τη στιγμή που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το αποσιώπησε ή αλλιώς το έκανε "γαργάρα".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.