Η άνοιξη είναι η εποχή που όλοι (λίγο ή πολύ) αφιερώνουμε χρόνο για την φύτευση των ανοιξιάτικων φυτών σε γλαστράκια στο σπίτι μας ή σε παρτεράκια στον κήπο μας.
Ποια όμως από τα φυτά είναι ικανά να βελτιώσουν το φιλτράρισμα ενός δωματίου απομακρύνοντας  τοξικά σωματίδια και ρύπους από τον αέρα.
Και ειδικά, όταν κάποιος ζει στην πόλη, έχει ακόμα περισσότερους λόγους να  βρίσκεται σε ένα περιβάλλον χλωρίδας με μεγάλη παραγωγή οξυγόνου, που  είναι απαραίτητο για την καλή υγεία και ευεξία.
Χάρη στη NASA, δεν υπάρχουν πια ερωτήσεις για το ποια φυτά είναι καλύτερα για την υγεία μας να έχουμε στο σπίτι.
Ακολουθεί μια μεγάλη απεικόνιση των κορυφαίων 18 φυτών που θα μπορούσατε να προσθέσετε στο στο σπίτι σας για να έχετε καλύτερη υγεία και καθαρότερο αέρα:




πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.