Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να διαθέσει 700 εκατ. ευρώ (765 εκατ. δολάρια) τα επόμενα τρία χρόνια για ανθρωπιστική βοήθεια εντός της ΕΕ, κυρίως για την Ελλάδα, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, που θα υποβληθεί επίσημα αύριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι ευρωπαϊκοί πόροι θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικές δράσεις εντός της ΕΕ, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή σε περιοχές συγκρούσεων στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τρεις αξιωματούχους με γνώση των συνομιλιών που επικαλείται η εφημερίδα.
Τον Φεβρουάριο, ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα 500 εκατ. ευρώ προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την επικείμενη ανθρωπιστική κρίση, σύμφωνα με αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται, χωρίς να κατονομάζει, η Wall Street Journal. Έλληνες αξιωματούχοι, αναφέρει το δημοσίευμα, εκτιμούν ότι το κόστος που σχετίζεται με την προσφυγική κρίση θα φθάσει μόνο για φέτος το 1 δισεκ. ευρώ.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. ο τιτλος μας προιδεαζει , οτι εχετε στοιχεια για..... "φαγοποτια" (!) Μπορειτε να μας ενημερωσετε αναλυτικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "ευγενική", "αλτρουιστική" και προπαντός "μη χρηματοδοτούμενη" δράση μέρους των ΜΚΟ πιστεύουμε ότι είναι γνωστή και δεν χρειάζεται περισσότερες εξηγήσεις. Το ότι όταν πέφτουν λεφτά από τον "ουρανό" οι επιτήδειοι χαίρονται και προσδοκούν σε επιπλέον πρόσοδο νομίζουμε ότι δεν πρέπει να εκπλήσσει πολλούς. Προφανώς θα έρθουν στο φως οι "προσφορές" των διαφόρων οργανώσεων όπως φυσικά συνέβη και κατά το παρελθόν. Στοιχεία τώρα όχι, τα 700 δεν ήρθαν ακόμη. Αλλά σε παραπέμπω στις εξής διευθύνσεις για "προϊδεασμό" στα πριν:

    Μετά το πάρτυ των ΜΚΟ ανακαλύπτουν τώρα κακή πορεία της χώρας
    http://www.activistis.gr/2015/03/blog-post_463.html,

    Επεμβαίνει η εισαγγελία για το πάρτυ των ΜΚΟ
    http://www.activistis.gr/2011/10/blog-post_14.html,

    2.500.000 € "μάζεψε" ΜΚΟ του Ανδρέα Παπαμιμίκου – Για “Υπεξαίρεση, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος” ο “ΦΕΡΕΛΠΙΣ” του Σαμαρά;
    http://www.activistis.gr/2015/06/2500000.html,

    Διασπάθιση χρήματος και πολιτικές λαμογιές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ΜΚΟ
    http://www.activistis.gr/2011/09/blog-post_9440.html

    Η αγορά εργασίας καθορίζεται από κομπραδόρικη διαμεσολάβηση ΜΚΟ
    http://www.activistis.gr/2011/07/blog-post_7107.html

    Οι Εθελοντές Κιλκίς παραιτούνται από Ειδομένη – καταγγελίες για κακοδιαχείριση αδρά επιδοτούμενων ΜΚΟ
    http://www.activistis.gr/2015/12/blog-post_814.html

    Καταγγελίες για ανεξέλεγκτη δράση ΜΚΟ στη Λέσβο - Ένα ποστάρισμα της "ΑΓΚΑΛΙΑΣ".
    http://www.activistis.gr/2015/11/blog-post_847.html

    Οι «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», ο Γ. Βαλιανάτος και ένα χρονογράφημα
    http://www.activistis.gr/2014/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προεξοφλειτε επομενως το φαγοποτι , βασει διαχειρισης του παρελθοντος και στη λογικη του οτι "ολοι ιδιοι ειναι".. «οψει με περι Φιλιππους» !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.