Μπορεί ο Κούλης να μη θέλει συνεργασία και να τάσσεται διαρκώς υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών, και ο Τσίπρας να εξορκίζει οποιαδήποτε συνεργασία με τους δεξιούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν τα βρίσκουν όπου μπορούν ....
Η πρώτη αριστεροδεξιά συμμαχία είναι γεγονός... στην ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης).

Από ότι μαθαίνουμε διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Θόδωρος Γκοτσόπουλος πρώην δήμαρχος Παλλήνης και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος ο Δημήτρης Καλογερόπουλος πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και στέλεχος της ΝΔ.

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.) λειτουργεί ως Επιστημονικός και Τεχνικός Σύμβουλος της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μέτοχοι της είναι: Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, 13 Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, η Κεντρική Συνεταιριστική Οργάνωση Σταφυλοπαραγωγών, η Ελαιουργική και ο Συνεταιρισμός Εργαζομένων στην E.E.T.A.A.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.