Οι αγρότες μπορεί να έφυγαν από τα μπλόκα, αλλά συνεχίζουν με διαφορετικό τρόπο τη διαμαρτυρία τους, βάζοντας στο «στόχαστρο» εκδηλώσεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά επικράτησε ένταση στην πρώην νομαρχίας Καβάλας, όταν αγρότες εισέβαλαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Περίπου 100 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για το σχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ νωρίτερα- κατά την είσοδό τους στο αμφιθέατρο- τους εμπόδισαν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να πάρουν τον λόγο και ακολούθησαν αντεγκλήσεις, ενώ οι αγρότες φώναζαν συνθήματα, κατηγορώντας τον κ. Φάμελλο και τους τοπικούς βουλευτές για εμπαιγμό.

«Δεν σας βγάλαμε για να μας διώξετε από την Ελλάδα» φώναξαν στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.





Ανάλογη εκδήλωση προγραμματίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θέρμης
 για την Κυριακή 6-3-2016 και ώρα 11:00 πμ. στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.
Και εκεί θα προσπαθήσουν να χειριστούν του ντόποιους της περιοχής ενημερώνοντάς τους για την παραγωγική ανασυγκρότηση, το παράλληλο πρόγραμμα και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα
οι Δημήτρης Μάρδας και ο Σωκράτης Φάμελλος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.