Πριν από λίγο, μια "φίλη" μου έστειλε στο facebook, ένα βιντεάκι από χθεσινή εκπομπή του...
επίδοξου κομματάρχη, στην οποία προέβαλλε ένα βίντεο, που απεικονίζει τον Πάπα Φραγκίσκο, να κάνει τη χειρονομία του ...Αντίχριστου !

Προς επίρρωσιν και ..επιμόρφωσή μου, η ψεκασμένη φίλη, μου έστειλε και πολλές ακόμη φωτογραφίες επώνυμων, που κάνουν τη χειρονομία του Αντίχριστου και σχετικά "αποκαλυπτικά" άρθρα, "πατριωτικών" και "ορθόδοξων χριστιανικών" ιστολογίων, μεταξύ αυτών και του Πλανητάρχη Ομπάμα:



Πράγματι, όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι αληθινές και όντως ο Πάπας προέβη στη χειρονομία που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, στην οποία είναι με τον Καρδινάλιο των Φιλιππίνων Luis Antonio Tagle.

Οι δύο Ιεράρχες δέχθηκαν ένα σχολείο κωφών από τη Μανίλα και πήραν μαθήματα στη νοηματική γλώσσα, στην οποία , η χειρονομία των δύο σημαίνει απλά "σ΄αγαπώ".


Με μια απλή αναζήτηση στο sign language i love you θα γλίτωναν όλοι οι ψεκασμένοι απ΄ τον Αντίχριστο, αλλά ..πού να ψάχνεις τώρα.... Οι τηλεπλασιέδες που θέλουν να μας ....ξυπνήσουν, ξέρουν καλύτερα.

ΒΙΝΤΕΟ: Κωφάλαλοι μαθαίνουν τη νοηματική γλώσσα στον Πάπα Φραγκίσκο


Το ίδιο ακριβώς εικονίζουν οι φωτογραφίες "επώνυμων" με τη συγκεκριμένη χειρονομία. Είναι όλες από επισκέψεις και ομιλίες τους σε κωφούς και σημαίνουν απλά "σας αγαπώ".

Αν θέλετε να το πείτε κι εσείς, ένα σύντομο μάθημα από δασκάλα νοηματικής:


Αυτό το πάναπλο πραγματάκι, έγινε στα χέρια τηλεπλασιέδων, αφορμή για να πουλήσουν συνωμοσιολογία, δεισιδαιμονίες και παραμύθια με δράκους.

Αλλά θα μου πείτε, ο έτερος τηλεπλασιέ έγινε πάμπλουτος πουλώντας παραμύθια για κάτι κερασφόρα όντα που ζουν ανάμεσά μας και θα μας απαγάγουν όλους για να μας πάνε στην Τάκλα Μακάν....


Πράγματι, ζουν ανάμεσα μας, χιλιάδες ψεκασμένοι.

Το κακό είναι ότι ψηφίζουν κιόλας....

Βασίλης Προκοπίδης, makpress
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗΣ.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΙΑΜ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.