Ένα καινούριο βιβλίο παρουσιάζεται την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Τίτλος του: "Στην Σκιά της Σιωπής" από τις εκδόσεις "Πηγή".
Συγγραφέας, μια νέα και όμορφη γυναίκα, Αστυνόμος Α', που ξεκινά τα πρώτα της δειλά βήματα στο συγγραφικό της έργο χωρίς όμως να παραμελεί την απαιτητική εργασία της.

Λίγα λόγια ...

Το μυθιστόρημα της κ. Καραγιάννη ξεκινά από το Μόναχο τον Δεκέμβρη του 1997 και η εξέλιξη του είναι στην περιοχή της Τριφυλίας αναζητώντας ο ήρωας της την αλήθεια για την Ζωή του.
Ο Έκτορας -ο ήρωας του Βιβλίου-, απόγονος της Φαίδρας Πινιέ και του Ραϊνάτ Γκράμελ, ενός πρώην Γερμανού λοχαγού κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έχει επισκεφτεί τους γονείς του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Έπειτα από έναν καβγά, η μητέρα του λίγο πριν το θάνατό της, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που βαραίνει τη συνείδησή της σαν κατάρα πενήντα τρία ολόκληρα χρόνια.
Από το παγωμένο Μόναχο, ο Έκτορας θα βρεθεί στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνιακής γης, αναζητώντας την αλήθεια γύρω από τη ζωή και το παρελθόν της οικογένειάς του....

Βιογραφικό

H Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και σε κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου… Η αγάπη της για τη θάλασσα την έκανε να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη γενέτειρά της, όπου εργάζεται ως διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.