Και μέσα στο γενικό ορυμαγδό είχαμε και εκλογές για την ανάδειξη τοπικών κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας στον Θερμαϊκό.
Οι εκλογές ανέδειξαν Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Θερμαϊκού, μέλη της ΔΗΜΤΟ και αντιπροσώπους για το Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 – 24 Απριλίου στην Αθήνα.
Ψήφισαν 482 κάτοικοι Θερμαϊκού - μέλη της ΝΔ
Υποψήφιοι Πρόεδροι ήταν δύο, ο Σταύρος Αλεξιάδης από την Περαία και ο Σάκης Γιαμουστάρης από την Επανομή. Εκλέχτηκε ο πρώτος (ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ισόβιος πρόεδρος της δεξιάς στο Θερμαϊκό αφού εκλέγεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να είναι ευρύτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία με απόψεις ή παρεμβάσεις του, εξ όσων γνωρίζουμε) με 278 ψήφους. Ο Σάκης Γιαμουστάρης τοπικός σύμβουλος Επανομής έλαβε 168 ψήφους και βάσει του καταστατικού δεν θα συμμετέχει ούτε ως μέλος στη νέα διοίκηση..

Στην ξεχωριστή εκλογική διαδικασία για ανάδειξη μελών της Διοιηκούσας Επιτροπής εκλέγονται οι:
Ζαβέρκος Αντώνης 173
Τροκάνας Κώστας 148
Αθανασιάδης Βασίλς 115
Μπίρος Μάκης 99
Τζίνας Χρήστος 86
Σαράφης Μιχάλης 83
Κοριτσίδης Γιάννης 76
Καράμπαλης Γιώργος 58
Φρισαλάκης Γιώργος 57
Κουτσουράδης Γιάννης 57

update 5/4/16

Στην ψηφοφορία για ανάδειξη αντιπροσώπων   τον Θερμαϊκό στο Συνέδριο θα εκπροσωπήσουν πέντε από τους 31 που βγάζει ο νομός Θεσσαλονίκης. Αυτοί είναι οι Γιώργος Τσαμασλής ( ο οποίος κατετάγει 3ος στο νομό) , Αντώνης Ζαβέρκος, Γιάννης Βογιατζής,  Ιωάννα Τζάκη και Αικατερίνη Μπότη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.