Ο βουλευτής Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ και ιατρός (!!!) στο επάγγελμα Γιάννης Μιχελογιαννάκης είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση της πολιτικής μας σκηνής, η οποία θα έπρεπε να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, στα Τμήματα Ψυχολογίας και Πολιτικής Επιστήμης.
Το βασικό στοιχείο που κάνει την περίπτωσή του μοναδικά ιδιάζουσα είναι κυρίως η ευκολία με την οποία λέει ψέματα, και υπόσχεται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει. Και μάλιστα ανερυθρίαστα. Κάτι σαν τον Βαρώνο Μιντχάουζεν, αλλά στο πιο βλαχομπαρόκ, στο πιο άσχημο, αφού ο γιατρός της καρδιάς μας δεν είναι και ο πιο ομορφάντρας τσι Κρήτης εδώ που τα λέμε…
Από κει και πέρα, εκτός από την «ομορφιά» και την ιδεολογική του συνέπεια, ο λεβεντάνθρωπος αυτός είναι πλέον παγκοσμίως διάσημος και ως ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε τρεις φορές μνημόνιο, με τρία διαφορετικά κόμματα!!!
Και μάλιστα ως σφόδρα αντιμνημονιακός!!!!
Καταγγέλλοντας αυτό που την επομένη υπερψήφιζε με τα δυο τα χέρια.
Σαν τον συγκαμένο κάπως, αλλά με μεγαλύτερη άνεση και θράσος.
Ναι, ο εν λόγω τσάκαλος κάνει πετυχημένη πολιτική καριέρα ως αντιμνημονιακός, αγαναΧτιστής, κλπ. έχοντας όμως ψηφίσει τρεις φορές «σκληρά και ανάλγητα» μνημόνια.
Τώρα ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, λίγες μόνο ώρες αφού ψήφισε και πάλι όλα τα μέτρα του 3ου Μνημονίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κρήτη ανακοίνωσε ότι ιδρύει αντιμνημονιακή τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ (!!) η οποία και θα ονομάζεται «Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση».
Μιλάμε για πολιτική σχιζοφρένεια στην καλύτερη των περιπτώσεων… στην χειρότερη μιλάμε για ανάγκη άμεσου και βίαιου εγκλεισμού του σε θάλαμο με λαστιχένιους τοίχους, για το καλό του.


Μια άλλη παγκόσμια πρωτιά του συγκεκριμένου συριζαίου «σωτήρα» μας, που ήδη άρχισε να ελκύει το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ, ακόμη και ιαπωνικών, είναι το γεγονός ότι αποτελεί την μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά απεργού πείνας, που όμως έβαλε 3-4 κιλά στην διάρκεια της… Απίστευτο; Και όμως…
Και το πιο κουφό απ όλα;

Ψηφίζεται από χιλιάδες κόσμου μετά μανίας. Άσχετα με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος. Μάλιστα, όπως μου λένε φίλοι Κρητικοί, στην πατρίδα του τον λατρεύουν ως γνήσιο αγωνιστή, λαϊκό παιδί, και υπερασπιστή της φτωχολογιάς!!! Έτσι ακριβώς.
Ο πιο μνημονιακός άνθρωπος (καρατσεκαρισμένο αυτό) της χώρας, και όμως κάνει καριέρα ως αντιμνημονιακός…

Εδώ κάπου σταματάει το μυαλό, και έρχεται η σειρά των ειδικών… αυτών με τις λευκές μπλούζες και τις σύριγγες.....

Konstantinos Trempelis
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.