Το Σάββατο το απόγευμα, η παραλία των Νεων Επιβατών γέμισε από μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες που με μεγάλη χαρά δημιούργησαν και διασκέδασαν στην άμμο. Δημιουργήθηκαν πολλές μικρές ομάδες από τους φίλους μας  που με ζήλο κατασκεύασαν πολύ όμορφα γλυπτά.
Στο τέλος τα παιδιά παίξανε παιχνίδια  με τους ναυτοπροσκόπους  της Περαίας και θαύμασαν μοντέρνο χορό στην άμμο από την ομάδα του Συλλόγου Αθλοκίνηση και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου «ο Φάρος».
Στις άμμο κατασκευές  υπήρχε  μια χαρούμενη διάθεση από όλους κάτω από τις μουσικές επιλογές της δεκαετίας του 60  που επιμελήθηκε το studio ΗΧΟΡΑΜΑ.

Στο ηλιοβασίλεμα τεράστια χταπόδια, καλαμάρια, καρχαρίες,χελώνες, γοργόνες, κοχύλια , πύργοι και καρδιές άφηναν το δικό τους μυστικό στο ακρογιάλι του Μπαξε.

Μια δράση που είχε  στόχο να αφυπνίσει την ευαισθησία του πολίτη μέσα από μια καλλιτεχνική προσέγγιση, μια ειρηνική διαδήλωση για την προστασία της Θάλασσας.

οργάνωση και συντονισμός των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας 2016:
Ανδρονίκη Ράπτη, υπάλληλος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και  Αγγελική Ταβάγειου, μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.










Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.