Ξέρω ποιός είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος και ξέρω και ποιά είναι η Αλίκη Παπαχελά.
Όπως ξέρω και διάβασα όλες αυτές τι μέρες τις διάφορες δηλώσεις τους.
Όπως ξέρω και την άποψη διαδικτυακών φίλων που τους γνωρίζουν ή και όχι.
Αυτό που κρατάω είναι η δήλωση της ιδιοκτήτριας Αλίκης Παπαχελά όταν λέει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία το 2010 με το ΜΗ φερέγγυο ενοικιαστή της προς το ΗΔΗ απλήρωτο εργαζόμενο προσωπικό ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ !
Ότι δλδ. έκανε προφορική συμφωνία μαζί του να κρατήσει αυτή τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου ως "αντίτιμο" των χαμένων ενοικίων της.
Στην προφορική αυτή συμφωνία δεν συμμετείχε το απλήρωτο προσωπικό, μέχρι που τους γνωστοποιήθηκε η πτώχευση του ενοικιαστή και εργοδότη τους και καταθέσαν αγωγή για αποζημίωση των μισθών τους από τον εξοπλισμό που η Παπαχελά κρατούσε παράνομα κλεισμένο και δεν μπορούσε να εκποιηθεί για τους απλήρωτους εργαζόμενους επί μήνες.
Και ρωτώ την Κα Παπαχελά...
Ποιός είχε προτεραιότητα και ΑΜΕΣΗ ανάγκη να αποζημιωθεί πρώτα?
Εσείς μία οικονομικά άνετη εξ ανέκαθεν με τα παράλληλα έσοδα τόσων χρόνων ενός ξενοδοχείου που στην τελική με τα όποια χρέη του άνετα θα πουληθεί για να διασφαλίσετε το υπόλοιπο της ζωής σας ή οι άνεργοι πλέον εργαζόμενοι που δεν ξέρανε τι θα ξημέρωνε για τις οικογένειές τους και χωρίς να έχουν "ιδιοκτησίες" ξενοδοχείων καβάτζα ?
Αν η Κα Παπαχελά θεωρεί προτεραιότητά την καπιταλιστική "ιδιοκτησία" της ως δικαίωμα της εν καιρό κοινωνικής κρίσης και κάνει like στις καταλήψεις περιουσιών άλλων "ιδιοκτητών", αλλά αρνείται να συμμετέχει αλληλέγγυα στην παραχώρησή του δικού της ξενοδοχείου έστω και προσωρινά ή σε συμφωνία με τον ΟΗΕ που αναζητούσε τέτοιους χώρους με επιδότηση, τότε ας πάψει να δηλώνει αλληλέγγυα με συμπεριφορές ενός καπιταλιστή.
Παραθέτω τα παρακάτω λίνκ προς σφαιρική ενημέρωσή σας και κρίνετε εσείς την ουσία της κατάληψης και όχι τα πρόσωπα εκ της όποιας πολιτικής και μη πορείας τους.
1)ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «CITY PLAZA»
http://www.inred.gr/ti-lene-oi-ergazomenoi-tou-city-plaza/
2) Η Αλίκη Παπαχελά διαψεύδει την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207750201367880&set=a.1296729813197.44080.1078899785&type=3&theater
3) Η απάντηση της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη στην ιδιοκτήτρια του CITY PLAZA
https://www.alfavita.gr/…/i-apantisi-tis-antonias-legaki-st…
4)Η Αλίκη Παπαχελά σχολιάζει την συνάντηση του Alain Badiou στο υπό κατάληψη CITY PLAZA ιδιοκτησίας της.
https://www.facebook.com/alikip/posts/10207869353546610?pnref=story

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Καλά ρε φίλε Μιχάλη, γιατι το ιδιοκτησία της Παπαχελά έγινε "ιδιοκτησία" σε εισαγωγικά; Αμφισβητείς την ιδιοκτησία; Της Παπαχελά η κάθε ιδιοκτησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.