ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                  ΠΕΡΑΙΑ 04-05-2016
ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ                                 
Τηλ.: 2392330090                                    
FAX: 2392021119                                     
email : sedth@yahoo.gr                            
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2016
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
&
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στις 21 Απριλίου 2016 αποφάσισε την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2016 να ξεκινήσουν οι καταλήψεις Χ.Υ.Τ.Α., Δημοτικών Γκαράζ, Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 4 Μαΐου 2016 αποφάσισε:
α) την κατάληψη όλων των Δημοτικών κτιρίων (Δημαρχείο, πρώην Δημαρχείο Μηχανιώνας, πρώην Δημαρχείο Επανομής, Τεχνική Υπηρεσία, Κ.Ε.Π. Νέων Επιβατών, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, αμαξοστάσια Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής και τους Παιδικούς Σταθμούς) για την 5 Μαΐου.
β) τη συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στο Δημαρχείο και την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του με θέματα:
1) την ενημέρωση των μελών για τις επιπτώσεις του Αντι-ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, του ΝΕΟΥ φορολογικού και των πρόσθετων μέτρων των 3,6 δις ευρώ.
2) τον καθορισμό της μορφής των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που θα προτείνει ο σύλλογος στην Ομοσπονδία κατά των ανωτέρω μέτρων
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ. Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.