Έναρξη καλοκαιριού σήμερα, με τον "Κωσταντή" να  πιάνει  Περαία και Μπαξέ και να μεταφέρει τους πρώτους επισκέπτες  του Θερμαϊκού μέσω θαλάσσης.


Βρεθήκαμε στη σκάλα Περαίας και είχαμε μια σύντομη κουβέντα με τον καπετάνιο του "Κωσταντή". Του καραβιού που ξεχειμώνιασε στη Σαλαμίνα και ήρθε προχθες στη Σαλονίκη.


Μικρή η σημερινή κίνηση των πρώτων δρομολογίων αφού δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή η έναρξη της θαλάσσιας τουριστικής συγκοινωνίας στον Θερμαϊκό κόλπο.
Ευχαριστημένοι από το ταξιδάκι δήλωναν οι επιβάτες μιας και ο καιρός ήταν θαυμάσιος και η θάλασσα "λάδι".

Στην υποδοχή του δεύτερου σημερινού δρομολόγιου παρόντες ήταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παράσχου.
Παράπονο εξέφρασε ο πρώτος ότι θα έπρεπε να υπάρξει κάποια επίσημη υποδοχή του καραβιού από τον Δήμο για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο γνωστή  η  έναρξη της φετινής θερινής τουριστικής σεζόν.




ακτιβιστής

Σχετικές αναρτήσεις:

Εκκίνηση από σήμερα για τον "Κωσταντή" - Οι ώρες δρομολογίων από Λιμάνι - Περαία - Ν. Επιβάτες

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.