H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ζαλισμένη από τις απότομες αλλαγές του καιρού έκανε μεγαλειώδη γκάφα σήμερα σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1.

Η κα Καρακώστα κλήθηκε από τον δημοσιογράφο Νίκο Σαμοϊλη να αναφερθεί στο κόψιμο του ΕΚΑΣ και επίμονα υποστήριξε πως περίπου 70.000 χαμηλοσυνταξιούχοι από τους οποίους ζητήθηκε να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ είναι φοροκλέφτες δικαίως γίνεται αυτό γιατί δεν το δικαιούνται.

Μάλιστα, στην ερώτηση του δημοσιογράφοι εάν οι άνθρωποι αυτοί δηλαδή οι χαμηλοσυνταξιούχοι αποκαλύφθηκε πως όντως είναι φοροφυγάδες, η κα Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά "ακριβώς δεν το δικαιούνταν".

Περί ασφαλιστικού νόμου και περικοπή του ΕΚΑΣ σε όσους παίρνουν πάνω από 664 ευρώ δεν έχει ακούσει τίποτα η κυρία,αν και τον ψήφισε με τα δυό της τα χεράκια!!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.