Το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων με μία μοναδική συναυλία με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στις 20:00.

«Σκηνές απ’ τη Σπηλιά του Δράκου»

Επί Σκηνής
Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι-κιθάρα)
Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο)
Μπάμπης Παπαδόπουλος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα)

Οι συναυλίες του Μπάμπη Παπαδόπουλου με το τίτλο Σκηνές απ’ τη Σπηλιά του Δράκου περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του.

Ένας εξερευνητής της κιθάρας, του ήχου, της αρμονίας και της ενορχήστρωσης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν εφησυχάζει και καταθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα της έρευνάς του, προσφέροντάς μας ταξίδια μελωδικά, ποικίλων διαθέσεων και απρόοπτων προορισμών και μιλώντας ταυτόχρονα και στην καρδιά και στο μυαλό.

Ειδικά για αυτή τη μέρα, το ωράριο επισκέψεων διευρύνεται. Σας περιμένουμε για ξεναγήσεις από τις 11:00 έως τις 20:00. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται ανά ώρα και η τελευταία ξεκινάει στις 19:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη όλη τη μέρα και στη συναυλία.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.