Η ανταπόκριση και αποδοχή που έχουν οι απόψεις ενός ιστολογίου (προφανώς σε συνάρτηση και με την ενημερωτική του προσφορά) αντανακλάται με τον αριθμό των αναγνωστών του.
Ο αριθμός αυτός είναι ένα μετρήσιμο μέγεθος, και λέγεται επισκεψιμότητα της προσωπικής ιστοσελίδας (ή μπλογκ). Είναι τα κλικ ή τα views (επί το ξενικότερο) που κερδίζει ένα άρθρο και η συνολική επισκεψιμότητα που κατατάσσει το μπλογκ σε κάποια θέση (στην Ελλάδα ή στον κόσμο).
Υπάρχουν μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες που ελέγχουν και καταμετρούν την επισκεψιμότητα.
Μια από τις εγκυρότερες παγκόσμια είναι η Alexa.


Σύμφωνα λοιπόν με τα σημερινά στατιστικά δεδομένα της Alexa ο "ακτιβιστής" είναι στην θέση 762.131 στον κόσμο και στην 8.583 στην Ελλάδα.
Αισθανόμαστε ικανοποίηση γιατί ένα προσωπικό ιστολόγιο, ο ακτιβιστής μας, χαίρει της εμπιστοσύνης των αναγνωστών του που το έχουν αναδείξει  πρώτο στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης (Θερμαϊκό και Θέρμη).
Και όχι απλά βρίσκεται υψηλότερα από αξιόλογα ιστολόγια της περιοχής αλλά ακόμα και από τις επίσημες δημοτικές ιστοσελίδες.
Για την εξέταση της τάξης μεγέθους δίνουμε στατιστικά και μεγάλων ειδησεογραφικών δημοσιογραφικών sites λαμβάνονταςυπ' όψη ότι αυτά είναι μεγάλες και πολυπρόσωπες επιχειρήσεις.
Άρα θεωρούμε ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και αναγνώρισή σας.
Σας ευχαριστούμε για την καθημερινή αμφίδρομη πληροφόρηση που έχουμε μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε για τα κλικ και την αγάπη σας.

Δείτε σημερινά στατιστικά διάφορων τοπικών ιστολογίων αλλά και επαγγελματικών δημοσιογραφικών ιστοτόπων:


alterthess.gr


rthess.gr (ράδιο - Θεσσαλονίκη)


thestival.gr


voria.gr


thermi.gov.gr (Δήμος Θέρμης)


thermaikos.gr (Δήμος Θερμαϊκού)


orizontasnews.gr (Ορίζοντας)


dtsiaouss.blogspot.gr (ΤΣΟΥΝΑΜΙ)


farosthermaikou.blogspot.gr (Φάρος του Θερμαϊκού)


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.