Καταγγελία-σοκ από τον Ζεπ Μπλάτερ μιλώντας στην εφημερίδα της Αργεντινής "La Nacion". Ο πρώην πρόεδρος της FIFA αποκάλυψε πως έχει γίνει μάρτυρας κλήρωσης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με παγωμένα μπαλάκια.

«Υπάρχει μόνο ένα άτομο που είχε αυτή τη δύναμη στην Ευρώπη: είναι ο Αρτέμιο Φράνκι, που το έκανε την κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης», είπε ο πρώην κορυφαίος παράγοντας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, χωρίς, ωστόσο, να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς.

«Εγώ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, δεν το έκανα. Πριν από δύο χρόνια, η κλήρωση ήταν καθαρή 100%. Εγώ ποτέ δεν άγγιξα τις μπάλες, όπως έχουν κάνει οι άλλοι. Και ξέρετε ότι μπορεί να συμβεί ανάλογα με την θερμοκρασία που έχουν» πρόσθεσε ο Μπλάτερ, που στη συνέχεια, προσπαθήστε να εξηγήσεις σχετικά:«Είναι τεχνικά δυνατό. Στη FIFA δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά έχω ήμουνα μάρτυρας σε κληρώσεις, σε ευρωπαϊκό επίπεδο που αυτό συνέβη. Είναι σαφές ότι μπορεί να συμβεί, αλλά ποτέ δεν έχει γίνει από εμένα».

Όσο για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, ο πρώην πρόεδρος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, απάντησε:«Βάζουμε τις μπάλες στο ψυγείο, τότε απλά αρκεί τις αγγίξει κάποιος για να καταλάβει ποια είναι κρύο και ποια ζεστή».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.