Η Λαϊκή  Επιτροπή Θερμαϊκού και ο Σύνδεσμος συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης,
καλούν σε συγκέντρωση τους συνταξιούχους σήμερα  Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο ΚΑΠΗ Νέων Επιβατών.

Στη συγκέντρωση θα γίνει πολιτική ενημέρωση για τις εξελίξεις και συζήτηση με στόχο τη σύσταση τοπικής επιτροπής αγώνα των συνταξιούχων.

Οι συνταξιούχοι καλούνται να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα σε μια δύσκολη στιγμή για τα λαϊκά νοικοκυριά, μετά την ψήφιση των τελευταίων αντιλαϊκών νόμων, την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, την υπερφορολόγηση, την κατάρρευση του συστήματος Υγείας κλπ.. Και η επέλαση συνεχίζεται με νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται από το φθινόπωρο.

Τέρμα πια οι «σωτήρες», τέρμα οι «αναθέσεις», τέρμα οι ψεύτικες ελπίδες και οι απογοητεύσεις που τις ακολουθούν. Μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους είναι η οργάνωση στα σωματεία τους και η ανάπτυξη της πάλης τους χωρίς συμβιβασμούς, με αποκλειστικό γνώμονα τα γνήσια λαϊκά συμφέροντα.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.